Yardımmm Ayrıntılı ultrasonda bpd çok düşük çıktı

tugbadgc

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
3
0
16
Ankara
Herkeze merhaba
Arkadaşlar dün ayrıntılı ultrason çektirdim test sonucu olarak
Fl: 20 hafta 1 gün
Bpd:18 hafta
Hc: 19 hafta
Ac:19 hafta 3 gün
Hl:20 hafta 2
Diğer sonuçların hepsi temiz çıktı hiç bir sıkıntı yok dedi doktor beyin böbrek mide kalp gelişimi hepsi güzel dedi yalnız
Son adet tarihime göre 20 hafta 5 günlük gözüküyor dedi doktor uyumsuzluk var dedi bdp ( kafa oluşumu)2 hafta geri dedi önceki ay 16 hafta 2 gün bir ay sonra ise sadece 18 haftalık 2 hafta gelişmiş
Doktor 1 ay sonraya tekrar ayrıntılı ultrason verdi tekrar bu bir aylık sürede gelişimi 4 ay ileri giderse sorun yok ama 4 hafta değilde 2 hafta ilerletse gerilik devam ederse o zaman tedirgin olmamız gerekiyor dedi böyle bir olayla karşılaşan varmı ??? Lütfen gerçekleri duymak istiyorum teselli değil inanın dünden beri hiç durmadan ağlıyorum güzel kızıma daha fazla zarar vermekten korkuyorum çok çaresizim çok allahım kızımı bana bağışlasın

benim ilk bebeğimdede aynı sorun vardı hep 2 hafta bdp geri çıkardı. detaylı ultrasyon da bakıldı sonuç bebeğiniz kafası küçük olacak genetik olabilir dedi. babasının kafası küçük mü diye sordu. çok şükür kızım şu anda 2,5 yaşında maşaALLAH ı var denildiği gibi patolojik bir sorun yok ama kafası küçük doğdu. takip edilmesi gerekli sadece inş. korktuğunuz gibi olmaz geçmiş olsun şimdiden

Umarım umduğumuz gibi olmaz çok korkuyorum Allah sağlıkla bebişimi kucağıma almamı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…