Yerleşme kanaması da olabilir yumurtlama veya çatlama da olabilirMerhaba arkadaslarım. Burada yeniyim ve acil bir sey sormak istiyorum. Dün uyandığım da lavonaya gittim ve iç çamaşırımda pembemsi kan vardı. Adetime henüz 10 gün var üstelik. Aynı durumu yaşayan oldu mu aranız da? Yerleşme kanaması mı sizce?
Bende bugün aynısını yaşadım test yaptım çıktı bilmiyorumMerhaba arkadaslarım. Burada yeniyim ve acil bir sey sormak istiyorum. Dün uyandığım da lavonaya gittim ve iç çamaşırımda pembemsi kan vardı. Adetime henüz 10 gün var üstelik. Aynı durumu yaşayan oldu mu aranız da? Yerleşme kanaması mı sizce?
İdrar testi mi ?Bende bugün aynısını yaşadım test yaptım çıktı bilmiyorum
Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştıYerleşme kanaması da olabilir yumurtlama veya çatlama da olabilir
Kan testi verdimİdrar testi mi ?
Hımm bende idrar testi aldım negatif olursa daha sonra kan testi vericem. Adete şuan 8 gün var ama bekleyemiyorummKan testi verdim
Canım bu arada senin adetine kaç gün kala kan geldi?Kan testi verdim
TAM NET BILMIYORUM FAKAT 4 GÜN VAR HERALDECanım bu arada senin adetine kaç gün kala kan geldi?
YAPSANA CIKACAK MIHımm bende idrar testi aldım negatif olursa daha sonra kan testi vericem. Adete şuan 8 gün var ama bekleyemiyorumm
Aşırı heyecanlıyım şuan. Birde sabah ki idrarla yapın yazıyor her yerde. Ay bilmiyorum negatif çıkarsa çok üzülücemBİ YAPS
YAPSANA CIKACAK MI
Bende 10 gün kala geldi o yüzden yerleşme kanaması mı değil mi anlayamadım ama hiç sancım yok şuan sadece geceleri hafif kramp hissediyorumTAM NET BILMIYORUM FAKAT 4 GÜN VAR HERALDE
NEGATİF ÇIKARSA TEKRAR YAPARSINNNN DAHA COK GUN VARAşırı heyecanlıyım şuan. Birde sabah ki idrarla yapın yazıyor her yerde. Ay bilmiyorum negatif çıkarsa çok üzülücem
Bende 10 gün kala geldi o yüzden yerleşme kanaması mı değil mi anlayamadım ama hiç sancım yok şuan sadece geceleri hafif kramp hissediyorumTAM NET BILMIYORUM FAKAT 4 GÜN VAR HERALDE
Evet bu arada yaşım 22. Yeni evliyim sanırım çok stres yapıyorum bu konuyu. Acaba mı oluşuyor ister istemezNEGATİF ÇIKARSA TEKRAR YAPARSINNNN DAHA COK GUN VAR
yok yok içini rahat tut test yapEvet bu arada yaşım 22. Yeni evliyim sanırım çok stres yapıyorum bu konuyu. Acaba mı oluşuyor ister istemez
bende aynııııı bak cıktı bendeeeeeBende 10 gün kala geldi o yüzden yerleşme kanaması mı değil mi anlayamadım ama hiç sancım yok şuan sadece geceleri hafif kramp hissediyorum
bende aynııııı bak cıktı bendeeee