• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm lütfen, alerjii..

Birkullanici001

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
22
7
6
30
Kizlar mrb 19+4 hamileyim. yaklaşık 1 haftadir kaşıntım var doktora gittim alerji oldugunu soyledi. Losyon, hap ve igne yazdi. 2 gun kullandim birden gecmesini beklemiyorum ama artmıştı. Ust bacaklarimda basladi, alt bacaklarima indi. Dr deistirdim o gittigim dr da o haplari kullanma gebelige zarar verir dedi bana merhem yazdi ve rupatek hap. Kasintim vardi ama azalmam olmustu cok sukur. 10 gun kullan gececek demisti. 5 gun oldu daha, bacaklarimda kizariklik fln gecti ama kasintim vardida az. Neyse, 2 gundur koluma sicradii bende korktum gittim dr tekrar bu sefer demekki gecmiyor dedi yapabilecegim baska bisi yok dedi daha agir hap yazamam vs. Bende alerji testi fln yapin dedm oda liste verdm sana ona uycaksinn dedi.. boyle bisey basina gelen oldumu? Kasintii icin ne yapabilirimm baska bilmiyorumm geceleri uyutmuyor beni delircek gibi oluyorum agliyorum surekli

Back