golden rosenin 107 numaralı ojesni aldmm lacivert diye ama hiç güzel durmuyo cok koyu siyah gibi duruyoo. sizin lacivert ojelernizin marka ve numaralarını paylaşırmısınız çok simli parıl parıl bişey istemiyorum ama heryerdede lacivert oje göremedimm
benimki ALIX AVIEN 201 numara .........herkes çok beğendi 2 defa sürdüm gerçi bende gri oje arıyorum ama yok :26:siyahla beyazı karıştırıcam başka çare yok sanırım
benimki ALIX AVIEN 201 numara .........herkes çok beğendi 2 defa sürdüm gerçi bende gri oje arıyorum ama yok :26:siyahla beyazı karıştırıcam başka çare yok sanırım
lacivert oje bulamıyorum yaa. nereye sorsam yok aldım diye sevnirken cok koyu cıktı ışıktan fark edememişm galiba.. nese bulucam inşşşşş
you_know bayıldm lacivert ojene ve konadla yapılmş desenlere öbür ay bulablrsem alıcam ama hangi diskleri sececegime karar veremedim bakalım onu bulabilcek miyim..
lacivert oje bulamıyorum yaa. nereye sorsam yok aldım diye sevnirken cok koyu cıktı ışıktan fark edememişm galiba.. nese bulucam inşşşşş
you_know bayıldm lacivert ojene ve konadla yapılmş desenlere öbür ay bulablrsem alıcam ama hangi diskleri sececegime karar veremedim bakalım onu bulabilcek miyim..
teşekkür ederriimm sevgilim alıcak hediye niyetine bana ve eski fiyatları ucuktu sanırım tek disk 10 tl gibi ona biraz sıkılmıştım o 1 tane almazdı sonçta diyee buna cok sevindiimmm ..
geri kalmakta kötü oluyo ya :96: