• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm: lacivert oje hakkında

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.632
10
0
Diğer
golden rosenin 107 numaralı ojesni aldmm lacivert diye ama hiç güzel durmuyo cok koyu siyah gibi duruyoo. sizin lacivert ojelernizin marka ve numaralarını paylaşırmısınız çok simli parıl parıl bişey istemiyorum ama heryerdede lacivert oje göremedimm :12:

takmış durumdayım bu renge :62:

bendekinler;alix avien 163
cecile 47
golden rose 106
. Bu da bonus olsun alix avien 187 ama bu simli gri ve mavi küçük küçük simleri var.:51:

Son düzenleme:
bndeki golden rose 107 hiç begnmedimm :82: 106sınada bakıcam .. tabi bulursam..
cecileninkileride begeniorm benn :21:

bu 107 numaralı kndisini lacivert sanan ojemi rakı beyazıla karıştrdım güzel bi gri oldu :8: önerilir :82:

en iyi lacivert alix avienin ve pastelin laciverti

nosu 163

IMG00984-20101016-0211.jpg

benimki ALIX AVIEN 201 numara .........herkes çok beğendi 2 defa sürdüm gerçi :12: bende gri oje arıyorum ama yok :26:siyahla beyazı karıştırıcam başka çare yok sanırım:71:

tam gri oje bir tek claires te var açık ye koyu gri olmak üzere 2 renk birde pastel lacivertte guzel oda bu 23 nosu

100_1486.jpg

tam gri oje bir tek claires te var açık ye koyu gri olmak üzere 2 renk birde pastel lacivertte guzel oda bu 23 nosu

100_1486.jpg

lacivert oje bulamıyorum yaa. nereye sorsam yok aldım diye sevnirken cok koyu cıktı ışıktan fark edememişm galiba.. nese bulucam inşşşşş

you_know bayıldm lacivert ojene ve konadla yapılmş desenlere öbür ay bulablrsem alıcam ama hangi diskleri sececegime karar veremedim bakalım onu bulabilcek miyim..:31:

lacivert oje bulamıyorum yaa. nereye sorsam yok aldım diye sevnirken cok koyu cıktı ışıktan fark edememişm galiba.. nese bulucam inşşşşş

you_know bayıldm lacivert ojene ve konadla yapılmş desenlere öbür ay bulablrsem alıcam ama hangi diskleri sececegime karar veremedim bakalım onu bulabilcek miyim..:31:

cnm born pretty store var yaz googleye görursun ords 12 disk damga sıyırac kargo 20 tl y fln gelio 20 kusur işte

cnm born pretty store var yaz googleye görursun ords 12 disk damga sıyırac kargo 20 tl y fln gelio 20 kusur işte

teşekkür ederriimm:71: sevgilim alıcak hediye niyetine bana ve eski fiyatları ucuktu sanırım tek disk 10 tl gibi ona biraz sıkılmıştım o 1 tane almazdı sonçta diyee buna cok sevindiimmm .. :66:
geri kalmakta kötü oluyo ya :96:

Back