• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardimm kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

frdnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
527
Puanlar
33
Catlatma ignesi sonrasi 8. Gun test pozitif sizce olumlumu yoksa igne etkisimi yasayanlar varsa yazsin lütfen testimide koyuyorum

Eklentiler

• 20170614_183139.jpg
    20170614_183139.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 48
Kimse yorum yapmicakmi benim gibi olup gercekten hamile olan varmi

Yumurta çatlatma iğnesinden ne kadar sonra hamilelik testi yapılır?
Döllenmiş yumurta uterusa tutunduğu andan itibaren trofoblast hücreleri tarafından HCG hormonu salgılanmaya başlanır. Bu hormon, döllenmenin gerçekleşmesiyle birlikte 7-10 gün içinde ölçülebilir düzeyde salgılanır. Ancak güvenilir bir sonuç için HCG enjeksiyonundan sonra 14 gün, yani normal adet zamanını beklemek gerekir.Hamilelik testi için en uygun zaman normal adet zamanını takip eden 1 haftalık zaman dilimidir

İğne etkisi çift çizgi yapmaz hayırlı olsun;)

Catlatma ignesi sonrasi 8. Gun test pozitif sizce olumlumu yoksa igne etkisimi yasayanlar varsa yazsin lütfen testimide koyuyorum
uzmek.istemem ama gebelik testi icin cok erken.benim iyneden sonraki 11gunumde boyle pozitif cokmisdi havalara ucmusdum ama gercek degilmis 4gun sonra adet oldum iynenin etkisi 12.14gun kalir

Testin etkisi 13.günden sonra test yapmaya başla canım

doktoruma gittim kan verdik çok düşük çıktı ama yinede doktorum olabilir bence bi oluşum var ama cok yeni dedi ve daha önce 3 düşüğüm olduğu için ilaçlar verdi benim erken yapma sebebim merak değil erken öğrenip önlem almak düşmemesi için hayırlısı olsun 2 gün sonra bidaha bakıcak doktor

doktoruma gittim kan verdik çok düşük çıktı ama yinede doktorum olabilir bence bi oluşum var ama cok yeni dedi ve daha önce 3 düşüğüm olduğu için ilaçlar verdi benim erken yapma sebebim merak değil erken öğrenip önlem almak düşmemesi için hayırlısı olsun 2 gün sonra bidaha bakıcak doktor
İnşallah vardır cabım dikkat et kendine rabbim yanında olsun

Back