• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımm kızlar loreal casting bal kahve

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
arkadaşlar kullanan varmı bu rengi hoşuma gitti çok çıkolata karamelle arasında kaldım.deneyen arkdşlar fikrinizi söylermısınz zemuszemus.saçlarım orta kumral aralarında gölgelerim var:enbuyukkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar kullanan varmı bu rengi hoşuma gitti çok çıkolata karamelle arasında kaldım.deneyen arkdşlar fikrinizi söylermısınz zemuszemus.saçlarım orta kumral aralarında karamelmsi gölgelerim var:enbuyukkk:

Açık yada koyu ne istediğine bağlı canım..Ben de 1 haftadır araştırıp duruyorum ne renge boyasam diye ama aralarında en çok loreal casting'in çikolata karameli gitti...Bal kahvenin rengi daha açık o yüzden hoşlanmadım pek.. Benim saçlarım da platin sarısı şu anda..1,5 senedir platin kullanıyorum saçlarımı ama aşırı yıpranma var ne yazıkki:( rengini değiştirip kurtulmak istiyorum.. Loreal casting amonyaksız da olduğundan saça zarar vermeyeceğini düşünüyorum.

aynen canım saclarım cok ince telli amonyak yok diye casting serisine bakıyorum ama karar veremedm hala iki renkte cok tatlı bnce.platinin bakımı cok zor gercekten koyu renk daha dogal duryor hmde kolay bakımı cnm bende araştırıp duruorum renkleri ama bakalım:içelim::enbuyukkk:

avantajın saç renginin açık olması,bu yüzden çok iyi sonuç alacağına eminim..yalnız platinden yada röfleden dönüceğin için kuaförede boyatsan çok kısa zamanda saçından boya akıcaktır..o yüzden kuaförler de saç rengi oturana kadar(2-3) koyu renk boyarlar (koyu kumral yada koyu kahve gibi) ben kendim 1 kere kuaföre boyattım platinden sonra akıp yeşilleşince loralin daha kalıcı bi boyasıya boyadım saçımı (ama kesinlikle kendi orjinal saçıma değdirmeden,böylece saç diplerimde koyu tutmamış oldu uçlarda açılınca eşit renk oldu) 3. boyam 600 kumral oldu ki keşke o zaman bal kahve olsaydı harika bi renk bence ama şükür 600 de çabuk aktı fakat artık saçım kahve tutmuştu,şimdi diplerle birlikte saçımı 700 kumrala boyadım gayet eşit ve güzel bir renk oldu...benimde gerçek saç rengim orta kumral,diplerim 4-5 ay çıkınca ki saçlarım ense boyunda :) amacım bütün boyalı saçlarımı kestirip gerçek saçrengimi 730 balköpüğüne boyamak :)
böylece saçımın her yeri bakımlı ve aynı renk olucak :)
sana tavsiyem önce saçına şampuan yapar gibi sadce saçının boyalı yerlerine bal kahve sür gerçek saç dibine hiç getirme çünkü üstteki renk zaten akıcaktır,2. boyaman da da bal kahve yap yine diplere gelmeden saç dibin koyulmasın bu boyada akıcak fakat saçın artık kahvemsi olucak açık kumral gibi,3. boyanı da çikolata caramel yaparsın :) ama zaten bal kahve saçında çok tutmayacağı için birde bakmışsın saç rengin kendinden çikolata caramel olmuş :)

bu arada ben TARÇINLI KURABıYE ye daha yakın açıklama yapmışım,bal kahve çikolata caramelden daha koyu bir renk açık renkten dönenler içinde bence ideal...GREENEBRU senin saç rengine birseferde 630 yapabilirsin bence hemen tutucaktır...ama saçından açık bi renk bekleme dediğim gibi ben 700 boyadım da kutunun üstündeki gibi çok açık renk olmuyor 3-4 yıkamada renk biraz oturunca daha hoş hale geliyor eğer saçımla farklı renk olmadı derse bir dahakini bal kahve deneyebilirsin :) bence çok şık bir renk

canım cok saol yorumun için ben koyu istemıyorum o orta kumral olan saclarımı acmak istiyorum gölglerelmle aynı ton olmasını istiyorum aslnda.cıkolata karamel cok guzel bır renk bnde begndm ama koyu cıksın ıstemıyorum

greenebru orta kumral olan saç boyasız gerçek saçınsa bence hiç düşünme 730 balköpüğü yap çünkü çikolata caramel kahve tonu koyu olucaktır.. bende diplerim çıkınca 730 yapıcam :) ve kutunun üzerindeki gibi çok açık olmuyor..boyadığım 700 bile orta kumral gibi duruyor 730 istediğin sonucu verebilir ve boyadıktan 3-4 yıkama sonra renk iyice oturuyor boyayan olursa resim koysunn :))

Back