Yardimm!! Kesede bebek gorulmedi

Canim bwnimde 5. Haftamda bebek gorunmedi....
6. Haftada kese gorundu kalp atisi gorunmedi...
Ac karna gel kurtajla alalim dedi...
Tabi ben gitmedim hemen baska bir doktora ve bir hafta sonra gittim...
Simdi 11 haftalik hamileyim cok sukur...
Bebegimde saglikli...
Ins. Senden de mutlu haberleri aliriz canim ....
Dualarimdasin ♥

Canim bwnimde 5. Haftamda bebek gorunmedi....
6. Haftada kese gorundu kalp atisi gorunmedi...
Ac karna gel kurtajla alalim dedi...
Tabi ben gitmedim hemen baska bir doktora ve bir hafta sonra gittim...
Simdi 11 haftalik hamileyim cok sukur...
Bebegimde saglikli...
Ins. Senden de mutlu haberleri aliriz canim ....
Dualarimdasin ♥
ya nası bu kadar kolay aç karnına gel kürtaj yapalım diolar anlamıyorum valla. ben 8. haftada duymuştum kalp atışlarını 6.haftada kese göründüğünde de 9. haftaya kadar kalp atışını duymamamız normal beklicez demişti. bu yorumu yapan doktora çok şaşırdım valla!!!

Arkadaslar bebegimi de gordum kalp atislarini da duydum cok sukur.:) Sadece biraz kanamam varmis aktif olmayan. Bu da dusuk tehlikesi yaratiyomus. Umarim kucagima almak nasip olur.

Arkadaslar bebegimi de gordum kalp atislarini da duydum cok sukur.:) Sadece biraz kanamam varmis aktif olmayan. Bu da dusuk tehlikesi yaratiyomus. Umarim kucagima almak nasip olur.
Masallah hadi insallah sag salim alirsin insallah kucagina bastan beri okudum nasil sevindim...

canım benimde aynen oyleydi haftalıkken gitmiştim doktor kese var içinde bebegi olusturacak hücrede var hafta sonra tekrar gel demişti gittim yine görülmemişti vajınal ultrasonla görüldü

Arkadaşlar merhaba. 5 haftalik gebeyim. Ufak bir kanama gecirdim. Doktora gittigimde kesenin buyuk ve saglikli oldugunu, yolk kesesi ve bebegi olusturacak yapinin mevcut oldugunu ama bebegin gorulmedigini soyledi. Bu buyuklukteki bi kesede bebegin mutlaka olmasi gerektigini, bu yuzden bos gebelik olabilecegini soyledim. Boyle bi durumla karsilasan var mi? Yardimci olur musunuz?

Canım çooook normal... Bebek görülmeyebilir çünkü geç döllenme olmuş..

Bak aynı şeyleri bende yaşadım.. Doktor beni 10 gün takip etti.5+5 haftalık hamileydim. ilk muayene de kese göremedi, 2. muayene de keseyi gördü bebeği göremediü 3. muayene de idrarın sıkışık gel dedi bebeği yine göremedi. 5 gün sonraya randevu verdi. O günde renkli ultrasona girceksin eğer yine göremezsek kürtaj olacaksın boş gebelik görünüyor şu anda bebeğin görünmesi gerekirdi dedi.. Ben yıkılmıştım.. bana göre görünmemesi normaldi çünkü 5 haftalıktı..

neyse doktor beni üzünce dolayısyla hemen başka hastaneye gittim. Bu arada da hep o doktor alttan bakmıştı. Sayesinde küçük bi kanama geçirdim ondan sonra... başka hastaneye gittiğimde de doktor karnımdan gördü keseyi.. Bu keseyi görmemek mümkün değil dedi.. Bebek görünmüyor ama kürtaj için çok erken takip edicem dedi. 2 gün sonraya randevu verdi. 2gün sonra gittik ultrasonda beyaz bi nokta kadr bşy belirmişti işte bebek burda dedi... =) 1 hafta sonra tekrar randevu verdi o günde kalp atışlarını dinledik. 7-8 haftalıktı...

Şimdi herşey yolunda canım sakın müdahale ettirme hemen.. takip ettir. Gerekirse başka doktora git...

Benim doktorum senin geç dölenme olmuş o yüzden görünmediğini söylemişti...

Sakın moralini bozma bol bol dua et... Herşey yolunda olur inşallah... Allahım bebeğini göstersin size inşallah sonra da sağ salim kucağına al canım (Amin).......

Aa yorumunu şimdi gördüm canım... maşallah allahım kucağına da almanı nasip etsin inşallah...

Kanaman varsa yat dinlen bol bol... ayaklarını havaya kaldır...

Voktorun sana hangi ilaçları verdi kanaman için ? bana progestan 100 mg hap vermişti.. ben onu içinde düzeldim...

Aa yorumunu şimdi gördüm canım... maşallah allahım kucağına da almanı nasip etsin inşallah...

Kanaman varsa yat dinlen bol bol... ayaklarını havaya kaldır...

Voktorun sana hangi ilaçları verdi kanaman için ? bana progestan 100 mg hap vermişti.. ben onu içinde düzeldim...

Progestan gunde 2 kere bi de igne yaptiricakmisim yine

Arkadaslarim merhaba,

Okudum gerçi yukarıdaki yorumları ama tabi biraz içimde huzursuzluk var ne yalan söyliyeyim. Geçen hafta pazartesi hamileliğimi ogrendim. 4+5 iken keseyi, 5+1 de yolk kesesi ni gördüm. Bugün 5+3'um Alttan USG ile yolk kesesi göründü. Bebek için doktor erken dedi 7.haftada gel bakalım dedi. Herşey normaldir değilmi. Doktorum yolk kesesi var ise boş gebelik riski düşer dedi. Normal dimi hersey rahat olayım

X