Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..bugün ikinci kez kan verdim bakalım değer kaç çıkıcak yarın da kontrol var.Takılma bunlara ilk başta tutarsız oluyor belirtiler. Zamanla oturuyor bulantı fln illa hergun olacak diye birşey yok. Allah Sağlıkla kucağına aldırsın.
bence normal ..muayne olmadınız mı gidip baksanıza keseniz gözükür artık :) sağlıklı hamilelik geçirmeni dilerimKızlar regli başlaması gereken gün yani 10 ağustosta değerim 924.60 tı bu sabah yani 5 gün sonra 6400 çıktı bu artış normal mi sizce ?
Çok sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun hayırlı olsun hergün halsizlik bulantı olacak diye bişey yok. Keyfini çıkar herşey yolunda gözüküyor :) tebrik ederimKızlar regli başlaması gereken gün yani 10 ağustosta değerim 924.60 tı bu sabah yani 5 gün sonra 6400 çıktı bu artış normal mi sizce ?
İnşallah dr a da değer yüksek geldi ve ikiz mi dedi ama şimdilik tek kese gördü hatfadıda 5 gün önde çıktı şuan 6+0 oldum bakalım perşembe günü kalp atışı için gidicez... değerimde aynı oranda yükseliyorsa 13.000-14.000 olmuş olması gerek bugün yarın ölçtürücem takrardanBen de acaba ikiz olabilir mi diye dusundum cunku degerin cok yuksek
Rabbim hayirlisindan kucagina almayi nasip eder ins.
Emin olun herkes yaşadı böyle kendine stres yapıp bebeği asıl öyle olumsuz etkiliyorsun o da canlı uyuyor yoruluyor sbeinle birlikte iyi düşünün iyi olsunBenim de gebelik belirtilerim dün birden bire kesildiCuma günü 7+3 iken kalp atışlarını dinledim. Doktor sıkıntı yok dedi. Ertesi gün yani dün tüm gün mide bulantım göğüs hassasiyetim va birden kesildi. İnanılmaz korkuyorum. Birden kalbi durdu içimde düşüncesinden kurtulamıyorum sabaha kadar ağladım Aksi gibi bayram nedeniyle randevum 10 gün sonra. Benim gibi yaşayanlar var mı lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?