How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yardımm...Beta hcg değerim ve artık hissetmediğim gebelik belirtilerim

osgee35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
38
5
86
Merhabalar regli günümden 10 gün önce başlayan belirtilerim vardı regli günüme kadar devam etti ve dayanamayıp regli ilk günümde test yaptım kıpkırmızı iki çizgi gördüm.hemen ardından kan testi yaptırdım ve iki saat sonra değerim 924.06 çıktı . Regli günü için yüksek bir değer mi sizce ? Bir de şuan netten sat tarihime göre hesapladığımda 4hfta 5 gün gözüküyor fakat bugün bir gariplik var hissediyorum.düne kadar göğüslerim çok hassastı uçları büyümüş halka oluşmuş ve çok sızlıyordu, kokulara çok hassastım,halsiz ve uykusuzluk çok fazlaydı kasığımda bayma sabahları çok hafif bulantı vardı. Fakat bu belirtiler dün gece azaldı bu akşamda hiç yok hiç biri kalmadı sadece göğüs uçlarımdaki hafif halkalar var ama ağrı meme dolgunluğu koku halsizlik uyku hepsi uçup gitti ve kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Hafta sonu en ufak şeye ağlardım ama şuan pskjim gebelik öncedi gibi gayet normal.... Bu belirtiler neden böyle gitti normal mi sizce ?

Benim üçüncü gebeliğim hiçbirinde belirti yaşamadım canım , endişelenme kan testini yinele , iki katına çıkarsa veya % 60 herşey yolunda demektir. 2000 civarı kese görülebilir diye biliyorum vajinal ultrasonda , istersen bir kadın doğuma da gidebilirsin...
Hakkında hayırlısı olur inşallah.Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Amin iyi dileklerin ve cevabın için teşekkür ederim canım ben bir haftadır bu belirtileri yaşıyordum bugün bir anda çoğunu hissetmeyince panik oldum sadece :KK64:çarşamba günü randevum var bakalım kısmetimizde ne var .

Takılma bunlara ilk başta tutarsız oluyor belirtiler. Zamanla oturuyor bulantı fln illa hergun olacak diye birşey yok. Allah Sağlıkla kucağına aldırsın.

Takılma bunlara ilk başta tutarsız oluyor belirtiler. Zamanla oturuyor bulantı fln illa hergun olacak diye birşey yok. Allah Sağlıkla kucağına aldırsın.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..bugün ikinci kez kan verdim bakalım değer kaç çıkıcak yarın da kontrol var.

Bende de şiddetli belirtiler var bazı gün geçiyo korkuyorum sonra yine başlıyo endişe etmeyin aynısını ben de yaşadım endişelenip doktora gidecektim ki artarak geldi belirtiler.

Kızlar regli başlaması gereken gün yani 10 ağustosta değerim 924.60 tı bu sabah yani 5 gün sonra 6400 çıktı bu artış normal mi sizce ?

Kızlar regli başlaması gereken gün yani 10 ağustosta değerim 924.60 tı bu sabah yani 5 gün sonra 6400 çıktı bu artış normal mi sizce ?
bence normal ..muayne olmadınız mı gidip baksanıza keseniz gözükür artık :) sağlıklı hamilelik geçirmeni dilerim

Çok sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun hayırlı olsun hergün halsizlik bulantı olacak diye bişey yok. Keyfini çıkar herşey yolunda gözüküyor :) tebrik ederim

Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız birbirimizi tanımadan böyle destek olup ilgilenmeniz çok güzel Allah herkese sorunsuz gebelik nasip etsin inşallah yarın gelişmeleri yazarım

Canim şu anki belirtilerin tamamen hikaye. Hepimizin başıma geldi sen dur hele bi 7.haftalara gel mide bulantılarından başlasın asıl belirti bunları dersin ;) önemli olan beta hcg ve doktora git kesenin durumuna baksın.

Bugün dr a gittim ilk betahcg görünce ikiz olabilir mi dedi ama kontrolde tek gebelik dedi.sat a göre 5+0 ama ultrasona göre 5+5 haftalık hamileyim keseyi ve içinde ki yolksac gösterdi embrio ve doğal olarak kalp atışı da yok kesem 9.34mm haftaya tekrar gidicem

Ben de acaba ikiz olabilir mi diye dusundum cunku degerin cok yuksek
Rabbim hayirlisindan kucagina almayi nasip eder ins.

Ben de acaba ikiz olabilir mi diye dusundum cunku degerin cok yuksek
Rabbim hayirlisindan kucagina almayi nasip eder ins.
İnşallah dr a da değer yüksek geldi ve ikiz mi dedi ama şimdilik tek kese gördü hatfadıda 5 gün önde çıktı şuan 6+0 oldum bakalım perşembe günü kalp atışı için gidicez... değerimde aynı oranda yükseliyorsa 13.000-14.000 olmuş olması gerek bugün yarın ölçtürücem takrardan

Tekrar kan testi vermene gerek yok artik cnm kesen gorunmus cunku

Benim de gebelik belirtilerim dün birden bire kesildi:KK43: Cuma günü 7+3 iken kalp atışlarını dinledim. Doktor sıkıntı yok dedi. Ertesi gün yani dün tüm gün mide bulantım göğüs hassasiyetim va birden kesildi. İnanılmaz korkuyorum. Birden kalbi durdu içimde düşüncesinden kurtulamıyorum sabaha kadar ağladım:KK43: Aksi gibi bayram nedeniyle randevum 10 gün sonra. Benim gibi yaşayanlar var mı lütfen yardımcı olun

Hanımlar merhaba. Benim kafam çok karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var. 20 ağustosta betam 20.66 ydı 22 ağustosta 58.22 ydi 26 ağustos gece 11 gibi devlet hastanesinde bir daha kan verdim ve sonucum 533.4 çıktı. Bana çok fazla artmıl gibi geldi. Sorun yaşar mıyım çok korkuyorum. Birde 2. 3 gündür hafif olan mide bulantılarım tamamen bitti. Sadece uyku kasık ağrısı arada ve göğüs hassasiyetim var. Bana akıl verin nolur. :KK43:

Benim de gebelik belirtilerim dün birden bire kesildi:KK43: Cuma günü 7+3 iken kalp atışlarını dinledim. Doktor sıkıntı yok dedi. Ertesi gün yani dün tüm gün mide bulantım göğüs hassasiyetim va birden kesildi. İnanılmaz korkuyorum. Birden kalbi durdu içimde düşüncesinden kurtulamıyorum sabaha kadar ağladım:KK43: Aksi gibi bayram nedeniyle randevum 10 gün sonra. Benim gibi yaşayanlar var mı lütfen yardımcı olun
Emin olun herkes yaşadı böyle kendine stres yapıp bebeği asıl öyle olumsuz etkiliyorsun o da canlı uyuyor yoruluyor sbeinle birlikte iyi düşünün iyi olsun

Back