• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm!!adete 15 gün var ama kasık ağrısı oluyor hamilemıyım (soğan kürü kullandım)

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
adetıme 15 gun var ama kasık agrılaım oluyor sankı adet olacakmışım gıbı.hıc mıdem bulanmaz ama dun akşam otururken bırden mıdem kalktı çıkaracak gıbı oldum gectı sonra... psıkolojık mı bılmıyorum ara ara sankı ıcım kalkıyor gııbı.bugun evde ıdrar testı yaptım negatif.) soğan kürü kullanmıştım bu ay bu arada. sizce sonuç gerçekten negatif mi :(

Pskolojiktir migde bulantisi canım, kasık agrında yumurtaların çatladıgındandır o kadar erken hamilelik belirtisi olmaz

Yok canım çıkmaz daha son birhafta falan anca cıkar
ağrım bulantım olunca bende umutlandım . canım ben duzensız görüyorum ama en az 35 günde bır oluyor.36.38.hatta 41.gunde gördüğüm bıle oldu.yanı yumurtlamamı bılemıyorum ne zamamn .bu ayın 2 sınde akıntı gördüm o gun yumurtlama var dıye düşündüm.ama hesaplayıcılara göre dün dü yumurtlamam.eger 2 sınde yumurtladıysam ve olduysa uzerınden 11 gun geçmiş oluyor. o halde kanda cıkmazmıydı (uzun oldu canım bıraz ama çok sıkıntıdayım)

ağrım bulantım olunca bende umutlandım . canım ben duzensız görüyorum ama en az 35 günde bır oluyor.36.38.hatta 41.gunde gördüğüm bıle oldu.yanı yumurtlamamı bılemıyorum ne zamamn .bu ayın 2 sınde akıntı gördüm o gun yumurtlama var dıye düşündüm.ama hesaplayıcılara göre dün dü yumurtlamam.eger 2 sınde yumurtladıysam ve olduysa uzerınden 11 gun geçmiş oluyor. o halde kanda cıkmazmıydı (uzun oldu canım bıraz ama çok sıkıntıdayım)
adet başlangıç tarihin neydiki canım ?

Bugün 24 gün olmuş canım 3- 4 gün sonra belli olur kanda ama adetin düzensiz oldugu için geç döllenme olabilir en iyisi ovulasyon testi

Bugün 24 gün olmuş canım 3- 4 gün sonra belli olur kanda ama adetin düzensiz oldugu için geç döllenme olabilir en iyisi ovulasyon testi
nasıl yanı şimdı o testten alsam ne olur.ben daha önce hıc kullanmadım..o yumurtlama gununu bulmak için değil mi... eğer bu belirtiler yanı o gun mıdemın bulanması gebelilk olsaydımçıkmaz -mıydı tahlılde ..en azıdnan değerım bıraz olsun fazla çıkmazmıydı 0.1 yıne :(

nasıl yanı şimdı o testten alsam ne olur.ben daha önce hıc kullanmadım..o yumurtlama gununu bulmak için değil mi... eğer bu belirtiler yanı o gun mıdemın bulanması gebelilk olsaydımçıkmaz -mıydı tahlılde ..en azıdnan değerım bıraz olsun fazla çıkmazmıydı 0.1 yıne :KK43:
Canım yumurtlama gününü tespit edip kırmizı cizgiler koyulaşınca birlikte olursun ne zaman yumurtanın çatladıgını öğrenirsin aynı gebelik testi gibi o da , mide bulantısına gelince belki mideni üşütmüşsündür belki miğren vardır, her mide bulantısı hamilelik belirtisi deilki belki pskolojiktir hamile kalmayı çok istediğinde de o belirtiler oluyor bikaç gün daha bekle inşallah hamilesindir seni anlıyorum bende de oluyor ama benim miğren var ve pskolojik hem sen sogan suyu kullanmışsın ben sogan suyu kullandıgımda erken adet olmuştum bekle bakalım bikaç gün daha

Canım yumurtlama gününü tespit edip kırmizı cizgiler koyulaşınca birlikte olursun ne zaman yumurtanın çatladıgını öğrenirsin aynı gebelik testi gibi o da , mide bulantısına gelince belki mideni üşütmüşsündür belki miğren vardır, her mide bulantısı hamilelik belirtisi deilki belki pskolojiktir hamile kalmayı çok istediğinde de o belirtiler oluyor bikaç gün daha bekle inşallah hamilesindir seni anlıyorum bende de oluyor ama benim miğren var ve pskolojik hem sen sogan suyu kullanmışsın ben sogan suyu kullandıgımda erken adet olmuştum bekle bakalım bikaç gün daha
benım hıç oyle mıdem bulanmadı bugüne kadar ılk kez olunca şaşırdım.olsaydı en azından bıraz olsun yüksek çıkardı bu ayda olmadı demekkı soğan kuru olbılır.10 ay oldu beklemekten yoruldum :(

canım bana ovulasyon testının nasıl kullanıldığını anlatırmısın .bugun siparıs vercem ınternetten . bır yerde okudum sılıkmı çıkmalı yok sa nasıl.bırde kız çocuk erkek çocuk bellı olur gıbı seyler yazmışlar bu ne demek

canım bana ovulasyon testının nasıl kullanıldığını anlatırmısın .bugun siparıs vercem ınternetten . bır yerde okudum sılıkmı çıkmalı yok sa nasıl.bırde kız çocuk erkek çocuk bellı olur gıbı seyler yazmışlar bu ne demek
Canım ben laboquick in kullandım adetin bittikten sonra yapmaya başla günlük 1 tane yap akşam 5 gibi yaptım ben hep 3 saat sıvı almadan yapcaksın ama, aynı gebelik testi qibi idrarinı damlatcaksın silik çizgi çıkar ilk günlerde sonra iki çizgide aynı kırmızılıkta çıkınca birlikte ol eşinle ertesi gün yine birlikte ol test silikleşince test yapmayı bırakabilirsin , cinsiyeti bilmiyorum canım saglıklı hayırlı olsunda oğlan kız farketmez bende 16 aydır bekliyorum haftaya aşılama yapılacak

Canım ben laboquick in kullandım adetin bittikten sonra yapmaya başla günlük 1 tane yap akşam 5 gibi yaptım ben hep 3 saat sıvı almadan yapcaksın ama, aynı gebelik testi qibi idrarinı damlatcaksın silik çizgi çıkar ilk günlerde sonra iki çizgide aynı kırmızılıkta çıkınca birlikte ol eşinle ertesi gün yine birlikte ol test silikleşince test yapmayı bırakabilirsin , cinsiyeti bilmiyorum canım saglıklı hayırlı olsunda oğlan kız farketmez bende 16 aydır bekliyorum haftaya aşılama yapılacak
yani gebelik testı gıbı çitf çizgi çıkınca mı yapacağım

Yok canım çıkmaz daha son birhafta falan anca cıkar
mrb kızlar bence yaılıyorsunuz kan da hemen cıkıyormuş bende 15 gun varken üşütmüşüm acile gittik gebelik testi yaptılar ona göre iğne ilaç verdiler ben çıkarmı ki dedim çıkıyormus kii adete tam 16 gün vardı düşün yoksa ben peniciline boşa mı vurundum ya varsa diye ağrı kesici bile içmezken çıkıyormuş

Back