• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınızı rica ediyorum

Demet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
991
4
96
38
Kırıkkale
meraba arkadaşlar
aslında bunu yazmak benim için zor nerden başlayım bilmiyorum da
bilenler vardır eşimden boşanıyorum 11 aydır ayrıyız ama hala boşanmadık resmen.
ben okumaya karar verdim ve öss ye girdim bu sene lise sonda kardeşim vardı oda öss ye girdi ve ikimizde kazandık....
ama ne yazıkki ailemin maddi durumu pek ii değil evi zor geçindiriyoruz derken kardeşimle benim harç paralarımız 1 milyarı buluyo ben ailemleyim ama kardeşimin gittiği yerde devlet yurdu olmadığı için özele yerleştirdik bana burs çıkamıyo açık. öğrt olduğum için... ben bi işe girdim çalışıyorum ama maaşım 300 tl yol a gidiyo onun yarısıda yani bi faydam yok....
sonuç olarak burs arıyorum çok acil ve gerçekten çok lazım olduğuna emin olabilirsiniz...
yol göstererirseniz bana bu konuda çok makbule geçer...

canım özel firmalara başvur (büyük firmalara yani)
hatta internet sitelerinden araştır şimdi isimlerini buradan veremem doğru olmaz
insan kaynaklarını ara yada mektup yolla mutlaka birinden biri verir ancak maddi durumunun yetersiz olduğunu gösterir bir belge soracaklardır muhtemelen.

eğer burs veren bir yer duyarsam emin ol msj atıcam sana...ayrıca burs arıyorum diye nette yaz birçok site var başvuru yapıyosun firmalar inceliyor ama hangi siteler tam bilmiyorum canım...umarım bulursun

Back