Nereye uygun olur bu başlık karar veremedim. Umarım yanlış yere açmamışımdır eğer öyleyse affola.. Arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır çıktığım biri var ve yakında doğum günü var ama ben ne alacağımı bilmiyorum bu işlerde öyle tecrübeli falan değilim bir erkeğe ne güzel olur sizce? giysi falan tarzında alsam beğenmez falan diye korkuyorum ama çok fiyatı uçuk şeylerde olmasın öğrenciye uygun hediyeler olursa güzel olur şimdiden teşekkürlerr :asigim:
Bence model uçak falan al. Kendisi yapsın eğer sevecekse. 60 70 lira civarında olması gerek. Daha ucuz olsun dersen kesinlikle kitap al derim. 120 lira civarında paran varsa da hangi takımı tutuyorsa o takımın maçına bilet al.
erkeklere hediye almak çok zor kitap kıyafet parfümde çok klasik şeyler
üzerinde kendi resminin olduğu bi tşört gibi sadece ona özel hediyeler olabilir
Klasik şeylerde olsun istemiyorum aslında değişik birşey olsa aşırı pahalı olmayıp xD yoksa klasik mi takılsam parfüm t-shirt falan çok kararsızım erkeklere hediye almak nekadar zor ya :sinifsinif:
eger ilk hediyen olacaksa bana kalirsa giyim tarzi birseyler al..
ama yok daha evvel de hediye almissan ne alacagini bilemiyorsan simdi daha ozel birseyler bulmalisin..
bi yerde okumustum plaket yaptiriliyormus.. adini soyadini dogum tarihini yazip ozel biseylr katarak plaket yaptirabilirsin..
atkı-bere de harcamadan kaçınmış gibi olur.
gömlek, t-shirt, forma bunlardan birini alabilirsin.
tuttuğu takımın ürünlerinden bir şey alabilirsin, atıyorum çakmak, çalar saat, terlik, polar vs.
sigara içiyorsa zippo alınabilir, ya da şık bir tabaka.
kravat taktığı bir işi varsa, kravat seçmek keyiflidir.
parfüm biraz pahalıya gelebilir.
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. ilk hediyem olcak bunun üzerine giyim tarzı bişey aliyim diyorum artık ne yazıkki öyle örme gibi bi yeteneğim yok .P sweat tshirt falan almayı düşnüüyorum bakalım kaydirigubbakcemile
valla bence de al bi sweat ya da kazakımsı bişey geçsin.
ben sevgılıme canııım doğum günün kutlu olsun. iyi ki doğmuşsun da benim gibi bi güzellikle karşılaşabılmışsın aferın sana, senın bana bı hedıye alman lazım bu yüzden bence dedim