Yardımlarınızı bekliyorum...

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
Haziranda kendi evimize çıkacağız...Şu anda sadece yatak odası takımım var...Beyaz eşya mobilya perde halı... Hangi marka önerirsiniz nerden almalıyız...Yardımlarınızı bekliyorum...CADIARZU

Hayırlı olsun canım ne güzel allah olmayan herkese versin inşallah valla hangisini beğenirsen onu al bence....

Hayırlı olsun canım ne güzel allah olmayan herkese versin inşallah valla hangisini beğenirsen onu al bence....

Karar veremiyorum özellikle beyaz eşyada hangi marka olsun nasıl olsun diye. eşimde bana bırakıyor herşeyi sen beğeneceksin diyor...CADIARZUfisfisfis

valla benim buzdolabım ariston çok memnunum 3.5 yıldır arçeliğin ürünlerini beğenmiyorum allah güle güle oturmayı nasip etsin inş.

Hangi marka ve model alırsınız bilemem ama bir öneri benden;
Buzdolabını mutfağınızdaki yeriniz müsaitse içi en geniş olanından alın, inanın çok rahat ediyorsunuz. Bulaşık makinesi için 5-6 programa gerek yok, 2 program yetiyor, hem de daha hesaplı. Çamaşır makinesinde özellikle dijital ekranlı modeller çok kullanışlı zamanı göstermesi açısından. Ve de en önemlisi bütün beyaz eşyayı A sınıfı, yani en az elektrik harcayanından almanız..
Mutlu günler, sevgiler...

Teşekkürler...Dijital ekranlı çamaşır makinelerinden hangisini önerirsiniz...Vestelde baktım ama güzel yıkamıyormuş öyle diyorlar...

Benim beyaz eşyalarımın tümü Bosch.. ve son derece memnunum. Çamaşır makinesi için de bu markayı önerebilrim. Yalnız bir dip not daha ekliyeyim: Normalde beyaz eşyaların garanti süresi 2-3 sene arasında değişir. Şu aralar hemen her firmanın yaptığı kampanya ile bu garanti süresini 7 seneye çıkartmanız mümkün, ürün başına 35-36 TL gibi bir bedelle. Bu özellikle daha pahallı olan buzdolabı ve çamaşır makinesi için çok önemli, yedek parçalarının çok pahallı olduğunu servisten bizzat öğrenmiştim çünkü.

Sevgiler,

Ben fırın dışında bütün beyaz eşyalarımı Bosch aldım. Bosch'un fırınının pek iyi olmadığını duyduğum için fırınım da Arçelik...Çok memnunum ama yakında ankastre mutfak yaptırıcaz. O zaman beyaz eşyalarımızı Siemens almayı düşünüyoruz

bosch ve sıemens'i tavsiye ederim..fırın olarak belki bosch tercih etmeye bilirsin ama diğer ürünleri son derece kaliteli...zaten Robert Bosch boşuna dememiş;;''İnsanların Güvenini Kaybetmektense,Para Kaybetmeyi Tercih Ederim''diye...ürünlerinin sonuna kadar arkasındalar çok kaliteli...

canım benimde inşallah 10 temmuzda düğünüm var.geçen hafta beyaz eşyalarımızı aldık.2 aydır araştırdık ve bosch ile siemens in güvenilir olduğunu anladık.beyaz eşyalarımın hepsi inox ve ankastre aldık.toplamda da 7000 lira tuttu.çeyizlerimiz bölümünde var aldıklarımız. perde de taç tavsiye ederim kiiii şuan %50 indirimi var.halıda da kaşmir diyorum onda da bir alana bir bedava var.bence geçirmeden bak.fiyatlardan gerçekten çok uygun.benim mobilyalarım belli olsaydı bende perde ve halı kampanyasından yararlanmayı istedim ama maalesef belli olmadıkları için alamadık bişi...

Teşekkürler...Dijital ekranlı çamaşır makinelerinden hangisini önerirsiniz...Vestelde baktım ama güzel yıkamıyormuş öyle diyorlar...

canım bence bosch almalısın.benim kayınvalidem bosch digital ekranlı 7 kiloluk makinasını kullanıyor ve çok memnun.o memnun olduğu için bende onun aynısını aldım.inşallah bende memnun kalırım.

Son düzenleme:
Bosch marka büyük fırınlar gayet kullanışlı ve güzel pişiriyor ancak küçük fırınları biraz geç pişiriyor ve kesinlikle büyük fırından aldığınız performansı alamıyosunuz.
Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…