• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınıza ihtiyacım var...

symblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
134
4
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar, bir derdim var. 3 yıllık evliyim ve şu an 4 aylık olan bir oğlum var.sorunum eşimle ilgili. ben hamileyken telini değiştirmişti birgün bir baktım ki telinde benim hiç fotografım yok. niye yok çek koy diye o zaman kavga etmiştik. en sonunda koymayınca bende onun bendeki bütün fotolarını silmştim.tabi o zman cok üzülmüştüm arkadaşlarının hepsinin fotosu vardı abileri vardı ama benim fotom yoktu.
ben kapalıyım senin fotonu koyayımda millete mi göstereyim demişti. ayrıca iş çevremin benim eşimin kapalı olduğunu bilmesini de istemiyorum demişti.ne yaptıysam kesinlikle koymadı neyse.
bugün sabah işten bayan arkadaşlarından birinin aramasıyla ters yüz oldum.çünkü o bayanın fotosu cekilmiş ve arayan olarak görünüyo.şoka girdim resmen.ben ne kadar ugrastıysam resmimi koymayan adam sayısını tam bilemeyeceğim ama işteki kız arkadaşlarının hepsinin fotosunu cekip teline koymuş.hiç böyle birşey aklıma gelmemişti hiçte arştırmadım yani ne var ne yok telinde diye.
telini kendisine verdim ve daha sen benim için şu saatten sonra bittin artık dedim.özür dilemeler yok telin bu özelliğini yeni öğrenmişmiş istersem hepsini siler benimkini koyarmıs ben kendimi nasıl onlarla bir tutarmısım neler neler. en sonundada bktı olacağı yok tele benim istediğimi koyar istediğimi koymam karışamazsın dedi bağırdı çağırdı gitte kurtulayım senden dedi çıkıp gitti.
şimdi söyleyin bana ben ne yapayım? aileme anlatamam onları asla üzmek istemem. evden gideyim diyorum ama nereye? oğlumu emziriyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum.

basit bi olay canım benim üzme kendini oğlun varmış bak onu düşün..
sen böyle tartışmalı diyaloglara girip canını sıkma
biliyorum kolay değil insanın zoruna gidiyo tabi ama kendince bi yorum yapmış takılıp kalma olaya
sende ona onun sana verdiği kadar değer ver misilleme yap demiyorum ama zaten aradaki farkıda hatasını da kendisi anlar
üzerine gidersen o kadar kendini savunmaya çalışır tartışma başlar
o kadar çok kırılırsın olay da bi o kadar büyür
sakinliğini korumaya çalış
tavırlarından sessizliğinden pişman olup telafisini aramaya başlar zaten.

merhaba arkadaşlar, bir derdim var. 3 yıllık evliyim ve şu an 4 aylık olan bir oğlum var.sorunum eşimle ilgili. ben hamileyken telini değiştirmişti birgün bir baktım ki telinde benim hiç fotografım yok. niye yok çek koy diye o zaman kavga etmiştik. en sonunda koymayınca bende onun bendeki bütün fotolarını silmştim.tabi o zman cok üzülmüştüm arkadaşlarının hepsinin fotosu vardı abileri vardı ama benim fotom yoktu.
ben kapalıyım senin fotonu koyayımda millete mi göstereyim demişti. ayrıca iş çevremin benim eşimin kapalı olduğunu bilmesini de istemiyorum demişti.ne yaptıysam kesinlikle koymadı neyse.
bugün sabah işten bayan arkadaşlarından birinin aramasıyla ters yüz oldum.çünkü o bayanın fotosu cekilmiş ve arayan olarak görünüyo.şoka girdim resmen.ben ne kadar ugrastıysam resmimi koymayan adam sayısını tam bilemeyeceğim ama işteki kız arkadaşlarının hepsinin fotosunu cekip teline koymuş.hiç böyle birşey aklıma gelmemişti hiçte arştırmadım yani ne var ne yok telinde diye.
telini kendisine verdim ve daha sen benim için şu saatten sonra bittin artık dedim.özür dilemeler yok telin bu özelliğini yeni öğrenmişmiş istersem hepsini siler benimkini koyarmıs ben kendimi nasıl onlarla bir tutarmısım neler neler. en sonundada bktı olacağı yok tele benim istediğimi koyar istediğimi koymam karışamazsın dedi bağırdı çağırdı gitte kurtulayım senden dedi çıkıp gitti.
şimdi söyleyin bana ben ne yapayım? aileme anlatamam onları asla üzmek istemem. evden gideyim diyorum ama nereye? oğlumu emziriyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum.

canım gecmıs olsun telefonu esın yenımı aldı

Ahh bu erkekler..Evde gül dururken niye hep gözleri dışarıdaki dikende anlamıyorum.İnsan önce elindekinin kıymetini bilmeli.Eşinizin tavrı kesinlikle hatalı.Gereksiz bir kıskançlık olarak görmüyorum yaptığınızı.Eşinizle konuşarak halledebilirsiniz bu meseleyi.Bu yaşadıklarınız sizi aldattığı anlamına gelmiyor.Konuşarak anlaşma yoluna gidin.Hayatındaki herkesten çok size,ailesine değer vermesi gerektiğinin farkına varmasını sağlayın.

Kapalısın diye utanıyor muymuş sizden?

E o zaman neden evlenmiş ki...

Ne demek "çevrem görsün istemiyorum..." Ama o çevrede ki herkesi çekip duruyor...

Hem de kızların tek tek fotoğrafını çekip hiç üşenmeden arayan resmi yapıyor...

Kırılmakta haklısınız.

Ahh bu erkekler..Evde gül dururken niye hep gözleri dışarıdaki dikende anlamıyorum.İnsan önce elindekinin kıymetini bilmeli.Eşinizin tavrı kesinlikle hatalı.Gereksiz bir kıskançlık olarak görmüyorum yaptığınızı.Eşinizle konuşarak halledebilirsiniz bu meseleyi.Bu yaşadıklarınız sizi aldattığı anlamına gelmiyor.Konuşarak anlaşma yoluna gidin.Hayatındaki herkesten çok size,ailesine değer vermesi gerektiğinin farkına varmasını sağlayın.

bende aldattığını düşünmüyorum ama yaptığı bana karşı çok büyük bir saygısızlık ve bunu affetmek istemiyorum. taviz tavizi doğuruyor.

biraz kendinize güvenin, arayan profil fotosu koymak ne zaman aldatmak oldu?
siz de işe girin edin, ne bileyim evde oturup kurmayın kafanızda böyle şeyler.
çocuğunuza yazık,huzurunuza yazık.

Son zamanlarda bebeğinizi emzirip büyüttüğünüz için, ilk çocuğunuz olduğu için belkide kendinize çok zaman ayıramıyorsunuz.Yorgunsunuz v.s
Bu konuya bakış açınız belkide bu yüzden bu kadar hassas.

Katılıyorum, hak veriyorum size.Ben olsam bende gücenirdim..
Ama sonucunu evden gitmeye getirmemelisiniz..
Özür dileyip açıklama yaptığı zaman keşke büyütmeseydiniz..

Ona kısa bir mesaj yazın.Sen olsaydın benim yerimde sende çok gücenirdin..
İncindim şeklinde ya da buna benzer şekilde kısacık bir mesaj atın.. Özür mesajı değil kastım ama bunun altını çiziyorum..

Akşama geldiğindede sakin davranmaya çalışın, düzelir inşaallah..
Sakın bu olayı çok büyütmeyin..Annenize kimseye anlatmayın.

Son söylediği sözleri unutun..Her erkek gibi kaçma ve üste çıkma politikası yapmış özrü işe yaramayınca..

basit bi olay canım benim üzme kendini oğlun varmış bak onu düşün..
sen böyle tartışmalı diyaloglara girip canını sıkma
biliyorum kolay değil insanın zoruna gidiyo tabi ama kendince bi yorum yapmış takılıp kalma olaya
sende ona onun sana verdiği kadar değer ver misilleme yap demiyorum ama zaten aradaki farkıda hatasını da kendisi anlar
üzerine gidersen o kadar kendini savunmaya çalışır tartışma başlar
o kadar çok kırılırsın olay da bi o kadar büyür
sakinliğini korumaya çalış
tavırlarından sessizliğinden pişman olup telafisini aramaya başlar zaten.

içimde zerre kadar sevgi kalmadı onunla aynı ortamda olmak ayyy düşünemiyorum

canım niye hemen evi terk etmek istiyorsun ki. sonra yine geleceksin mecburen.. şimdi sinirle attığın adım senin kendine zarar verir. benim eşimde telefondaki resimler konusunda hassastır. kendi ekranına beni koymaz hatta telinde 1-2 fotoğrafım ancak var. ama senin eşinin yaptığı çok saçma.. ne diye her kızın resmini çekip koymuş ki belki art niyetli değil ama çok yanlış.. onunla konuş silsin.. ama tehdit etmekten uzak dur ya da hakaretten.. tatlı dille yaklaşmaya çalış.. bi de bak bakayım sadece kızlara mı koymuş yoksa telefonundaki herkese mi koymuş resim????

Canım öfkeyle kalkan zararla oturur.Eşin haksız olabilir ama çok ciddi bir konu olmadıktan sonra giderim gitmeyi düşünüyorum deme.gidince neolucak herşey güzelmi olucak?bu tür sorunlar çogu evde olabilir.eşine güzel bir dille telefonundaki arkadaşlarının resmini istemiyorum çıkar resimlerini de konuş.sen bagırır eşinde bagırırsa ortalık karışır kırılan ikiniz olursunuz.başkaları için yuvanın huzurunu bozmayın.uygun birgünde ikinizin yanyana resminizi çekip eşin telefonuna koyabilir.nebilim belkide seni kıskandıgı için erkek arkadaşları görmesin diye koymamıştır senin resmini.ama o bayan arkadaşlarının resmi var ise uygun bir dille rahatsızlık duydunu söyle siniri geçtikten sonra sakince konuş bakalım tavrı neolucak.:16::31:

sen bebeğini düşün boşver üzülme Allah korusun sütün kesilmesin sonra. Ama ben olsam bunun acısını çıkarırım. çalışan bir bayan olarak gözlemlediğim bir şey var bazı erkekler iş yerinde gayet rahat tavırlar sergiliyor bayanlarla resim çekilmeler, iltifat etmeler filan bende çok sinir oluyorum bu duruma herkes ortalara dökülmüş rahat davranıyor. efendi efendi işini yap git iş arkadaşıdır tamam zaman geçiriyorsun iyi diyalog kurabilirsin ama hepsi bu. çok itici buluyorum bu tipleri

Kapalısın diye utanıyor muymuş sizden?

E o zaman neden evlenmiş ki...

Ne demek "çevrem görsün istemiyorum..." Ama o çevrede ki herkesi çekip duruyor...

Hem de kızların tek tek fotoğrafını çekip hiç üşenmeden arayan resmi yapıyor...

Kırılmakta haklısınız.

bilmiyorum belkide utanıyordur. işte açığım ama onun dışında kapalıyım. ailesi de mutasıp bir aile. evlendiğimizde aynı iş ortamında çalışmıyordu.ortam değişince sanırım farklılaşıyor düşüncesi insanın. yaptığı öle zoruma gitti ki. ailesine anlatmalı mıyım bilemiorum

işte açığım ama onun dışında kapalıyım.

Bu cümleyi hiç anlamadım ??

..

Bu arada örtülüsün arkadaşlarımın bilmesini istemiyorum dediği o aylarda tepkinizi ortaya koyacaktınız.

Sizinle evlenirken farklıda şimdi mi farklı..En tahammul edemediğim şeylerden biri, hayattaki tercihlerini, eşlerini sırf utanıyor diye saklaması..

Bu kişiliğini oturtmamış kişilerde görülür..

Akşam fotonuzu çekin.İsminiz yazılıysa silin güzel, size kullandığı bir isimle yazın..

sen bebeğini düşün boşver üzülme Allah korusun sütün kesilmesin sonra. Ama ben olsam bunun acısını çıkarırım. çalışan bir bayan olarak gözlemlediğim bir şey var bazı erkekler iş yerinde gayet rahat tavırlar sergiliyor bayanlarla resim çekilmeler, iltifat etmeler filan bende çok sinir oluyorum bu duruma herkes ortalara dökülmüş rahat davranıyor. efendi efendi işini yap git iş arkadaşıdır tamam zaman geçiriyorsun iyi diyalog kurabilirsin ama hepsi bu. çok itici buluyorum bu tipleri

acısını cıkarcam ama nasıl? birde benim böyle şeylerden hiç hoşlanmadığımı çok iyi bildiği halde böyle yapıyor.

E gücenilir biraz duygusal olarak belki ama bunda çok da büyütülecek birşey yok.
Sizin fotoğrafınızı koymaması için bir neden varmış. Bana çok ters nedenleri ama kendince öyle bir seçim yapmış.
E diğer insanların fotoğrafalarını koymasında da bir geriplik yok. Erkekler biraz oyuncak gibi bakıyor bu tür araçlara. Hoşuna gitmiştir.
Benim eşim bir telefon aldı, şu akıllı telefon denenlerden kendisine. Günlerce her özelliğini denedi. Sonra bana verdi biraz da sen kullan diye ben o güzelim aletle sadece telefon ediyorum. Dalga geçiyor benimle "aleti mundar ettin" diye. Kendisi akşamları oynuyor sürekli.
Takılmayın yani.
Ha bence esas sorun olan ve esas takılması gereken nokta sizin kapalı olduğunuzun bilinmesini istememesi. Burada bence dürüstlük noktasında bir sıkıntı var. İnandığın şeyi saklayacaksan neden inanırsın ki?

Back