• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınıza ihtiyacım var....

beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan

2-4.biriciğim.........................22.nazlı
5.sermest.............................23-24.adra
6.desibel..............................25-26.angelinaozlem
7.burcums............................27.karamsar
8.yemyeshill.........................28.myhope
9-10.yarenb..........................
11-15.ozlempau...................

16.etkin................................

17.yabangülüm....................
18.yaren_h...........................

19.cnnsnyrt..........................
20.es_se..............................

rabbim hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

21. 1 yasinde benden (isimleri bu şekilde eklersek daha ii olur)...

Allah yardımcın olsun..İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun..

Ben de okurum tabiki seve seve ama akşamleyin şimdi iş yerimdeyim..

Sevgiler..a.s.

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.

2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................
5.sermest.............................23-24.adra.......................................
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................
7.Burcums............................27.karamsar...................................
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................

16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................

17.yabangülüm....................32.lotus_........................................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................

19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................
20.es_se..............................35.

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

Son düzenleme:
yarın cuma yani bugun bende bir tane yasin okucam:))

ALLAH razı olsun kabul etsin inş...

işallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..
Allah isteyen herkese versin..

amin.. aminn.. aminnn.. ALLAH razı olsun kabul etsin inş.. tüm isteyenlere bana da anne olmak nasip olsun inş..

bir tanede ben okurum bugün,Allah yardımcın olsun

saol canım ALLAH razı olsun dualarımızı kabul etsin inş..

Şimdi sana Yasin okuyorum arkadaşım..Allah dualarımızı kabul etsin

amin canım.. ALLAH razı olsun..

21. 1 yasinde benden (isimleri bu şekilde eklersek daha ii olur)...

canım anlamadım anlatmak istediğini,isimleri yazmamdaki sebep bana yardımcı olan duyarlı arkadaşların ismini özellikle yazıp, onlara bi nebze olsun teşekkür..

Allah yardımcın olsun..İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun..

amin canım RABBİM tüm isteyenlere bana da nasip etsin inş.. ALLAH razı olsun..

Ben de okurum tabiki seve seve ama akşamleyin şimdi iş yerimdeyim..

Sevgiler..a.s.
:1hug: saol canım ALLAH razı olsun..alkisalkisalkis

canım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini sağlıklı bir şekilde bende aşılama yaptırmıştım aşılamaya girerken anneme yasin okutmuştum ilk seferde tuttu inşallah seninde tüp bebek tedavin tutar seni çok iyi anlıyorum bende şimdi 1 yasin okuyorum sana hayırlısı olsun canım

canım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini sağlıklı bir şekilde bende aşılama yaptırmıştım aşılamaya girerken anneme yasin okutmuştum ilk seferde tuttu inşallah seninde tüp bebek tedavin tutar seni çok iyi anlıyorum bende şimdi 1 yasin okuyorum sana hayırlısı olsun canım

ne güzel... RABBiM oğlunu size hayırlı sağlıklı kılsın... bana da nasip olsun inş..
ALLAH razı olsun arkadaşım kabul etsin inş..

merhaba..

bu hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım...
bana 1tane yasin okuyabilir misiniz.. 500kişiye ulaşmam gerekiyor...

evlenmeden 10sene boyunca tedavi gördüm sürekli tekrarlayan kistler yüzünden.. 3defa laporoskopi yapıldı ama sürekli tekrar etti kistler en son 4.ameliyatta sağ yumurtalığım ve tüpüm alındı.. sonra evlendim.. ilk aydan itibaren tedaviye başladık 3defa aşılama oldum hepsi negatif.. şuan 15aylık evliyim.. tüp bebek için ssk ödeme yapmıyor 3yıllık evlilik istiyor.. 3yılı bekleyemiyorum çünkü kalan tek yumurtalığımda sürekli kist üretiyor...onu da kaybetmekten çok korkuyorum.. öncelikle kendimiz sonra çevremdeki herkes çocuk bekliyor.. eşimin ailesi tedavimi bilmiyor... zordayım... RABBİM feraha çıkarsın inş...

şimdiden hepinize teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum....

dualarim sneinle arkadasim.RABBIM tez zamanda yüzünü güldürsün yavruna kavustursun seni:1hug::1hug::1hug:

allahım kimseyi darda zorda koymasın. kimsenin kucağını boş evini neşesiz bırakmasın. allah kimseyi evlat sevgisi gibi harika bi duygudan mahrum bırakmasın. allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah. amiiiiiin.

allahım kimseyi darda zorda koymasın. kimsenin kucağını boş evini neşesiz bırakmasın. allah kimseyi evlat sevgisi gibi harika bi duygudan mahrum bırakmasın. allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah. amiiiiiin.

amin canım aminnn.. RABBİM tüm isteyenlere bana da nasip etsin bu güzel duyguyu inş...

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel

2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81
5.sermest.............................23-24.adra.......................................
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................
7.Burcums............................27.karamsar...................................
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................

16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................

17.yabangülüm....................32.lotus_........................................
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................

19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

Son düzenleme:
arkadaşlarım bana 1tane yasin okuyacak kimsecikler yokmusenağlama

canım arkadaşım tesadüf gördüm topiğini
neden bana gelip haber vermedin benim arayıp bulmamımı istedin
neyse cnm ben sana okurum
çevremdekilerdende rica ederim
okunanları sana burdan yazarım
ama şimdi regl oldum anca 5 gün sonra okuyabilirim cnm
allah kolaylık versin cnm rabbim meleğini göndersin sana inşallah

canım arkadaşım tesadüf gördüm topiğini
neden bana gelip haber vermedin benim arayıp bulmamımı istedin
neyse cnm ben sana okurum
çevremdekilerdende rica ederim
okunanları sana burdan yazarım
ama şimdi regl oldum anca 5 gün sonra okuyabilirim cnm
allah kolaylık versin cnm rabbim meleğini göndersin sana inşallah
:1hug: :asigim: aminn canım amin..
ALLAH razı olsun canım bebişim tutarsa okuyacağın yasinleri düşündüm sözün vardı ya hani.. istemeye utandım...
ama sen beni herdaim düşünen benim için en iyisini olmasını isteyen canım arkadaşımsın...a.s.
ben tedavi sürem boyunca demiştim yani haziran ortasına kadar olur.. ilacım bugün bitti bikaçgün sonra adet olacağım inş. 2.günü başlıyorum iğnelere kısa protokol olacak.. inş hayırlısı sağlıklısı bu defa yakalayabilirim mucizemi..

canım bendende bir yasin sana

ALLAH razı olsun canım RABBİM tez zamanda seni de kavuştursun meleğine inş..

canııım bende okucam 1 tane duamdasın

canım çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun kabul etsin inş..

Back
X