Yardimlariniza ihtiyacım var kızlar

Sarılmak dersen illa yatakta sarılmazk zorunda degilsinki biz genelde koltukta otururken uzanırken sarılırız

Dizilere kendini fazla kaptırma. Oyle başını göğsüne koyup sabaha kadar yatılmaz. Adamın omzu felç olur seninde boynun tutulur. Ay ben döne döne yatarım zaten hiç kımıldamıcak mısınız?
Ha dışarda elele gezmeyi severim ona arıza çıkarırım bende.

evlilign bi senede monotonlasmis .daha dogrusu esin salmis.kendini. bende bi senelik.evliyim ilk zmanlar esim uyanip tlfna baksa bile dellenirdm ama yavas yavas bunlarn sacma oldugnu gordum.surekli konus saril bi sure sonra bikiyo insan.arada bi uzak olmak.lazm.simdi ben esimden daha cok tlfnla oynuyorum .birak diyo birakiyorum.bazen ben girnce oda giriyo sonra hadi kocacm birakta uzanalim diyorum birakip geliyo.yani uzun lafin kisasi baskiyla olmaz onun.gibi davranarak onu cok takmayarak onu eski haline cevirirsin.yani tlf birak gel deme ama op sonra birak bekle gelmiyosada hadi askim gel de gelir mutlaka

Bence bu sicaga soguga bakmiyor. Isteyip istememeye bakiyor.
InsaALLAH hersey gonlunce olur.
Ha suda var sicakta belki sıcak daraltiyordur. Kışında mi tutmuyor? Belki hoslanmiyordur tutmaktan

Bence bu sicaga soguga bakmiyor. Isteyip istememeye bakiyor.
InsaALLAH hersey gonlunce olur.
Ha suda var sicakta belki sıcak daraltiyordur. Kışında mi tutmuyor? Belki hoslanmiyordur tutmaktan
Kışında tutmaz. Sevmiyorum diyor çocukça geliyor diyor ama bende üzülüyorum elimi tutması ayrı güç veriyor bana ama tutmuyor

1 yıllık evlilikte 100 bin nerden borç yapmış.Ciddi ciddi konuşman gerek.Bu böyle olmaz diye ağırlığını koyacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…