- 9 Temmuz 2015
- 124
- 56
- 98
- Konu Sahibi aslisanemalper
-
Gerçekten rahatsız oluyordur.Zaten havalar sıcak.Elele ben de dolaşamıyorum şu aralar.Göğüs üzerinde uyumak.Ayyyy beni afakanlar basar.Biz eşimle 1 sene önce evlendik. Eşim evlendigimiz ilk günler gayet ilgili idi. Oturur birlikte film izler, akşamlari yürüyüşe çıkardık. Ama sonraları elinden telefon düşmez oldu. Sabah akşam gece gündüz demeden oyun oynuyor sürekli. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ama bir çözüm olmadı. Ve dahası var ki dışarı ciktigimizda elele tutusmuyoruz hic. Ancak ben zorlarsam. O ne öyle liseliler gibi diyor sevmiyorum diyor. Terliyor elim zaten deyip kestirip atiyor. Evdede mesela gece ona sarılıp göğsünde uyumak istiyorum. Uyuyamiyorum öyle diyor ve yatirmiyor. Kıyameti koparirsam ancak o da 5 dk yatiriyor sonra arkasını dönüp yatıyor. Sizce neden böyle davranıyor. Ben kendime çok dikkat eden biriyim giyim kuşam konusunda. Makyajsiz gezmem onunla. Kendime bakarım kisacasi. Ama ne bileyim aklım almıyor neden böyle? Ne yapabilirim? Dışarı da elele gezenleri görünce üzülüyorum Ne yapmalıyım sizce?
Evlilige hosgeldin canim
Canim ister istemez oyle oluyor. Disarisi 40 derece adamin gogsune yatsan sabaha cikmazsin veya el ele tutussan yapisirsin bir daha ayrilamazsinValla hoş gelmedim gelmedim mi bilemedim
Gerçekten rahatsız oluyordur.Zaten havalar sıcak.Elele ben de dolaşamıyorum şu aralar.Göğüs üzerinde uyumak.Ayyyy beni afakanlar basar.
Elinde sürekli oyun oynuyorsa ona bir çözüm bulabilirsiniz ama diğerleri olağan şeyler.Hayat senin isteklerinden ibaret değil.Herkes nasıl rahat uyuyorsa,nasıl rahat ediyorsa öyle olsun.
Kışın da ayni mesele bişey değişmiyor kiCanim ister istemez oyle oluyor. Disarisi 40 derece adamin gogsune yatsan sabaha cikmazsin veya el ele tutussan yapisirsin bir daha ayrilamazsindert etme. Kis gelince saldir bakalim napicak? :)
Valla taktir ettim süpersin olması gereken bu yaşatacan ki yaptığını bi daha yapmasın. Misssbu gecıcı bı durum canım evlılgımın ılk yıllarında bı hasla su akıllı telefonlar cıktıgında aynı seylerı bende yasadım ama ınan gecıcı yada belkı sen zaman umursamaz oluyorsun yada alısıyorsun bılemıcem
ama soyle soyluyeyım ılkgunlerde cok kızdım sınır oldumsoylendım hatta ılgısızlıgıne daha cok sınır oldum,Herdefasında oda hatasını kabul edıp anlıkta olsa kendıne gelıyordu ama en fazla yarımsaat sonra sıl basa sonra pes ettım sıkıldım cunku tartısmakdan laf soylemekden bende aldım elıme telımı yukledım bı oyun zamanlada onun gıbı ılgısız davranmaya basladım gerı cektım kendımı bı bakdım o bana donusmeye basladı telı bırak yeter gel yanıma otur,sarılalım sohbet edelım vs demeye yanı anladımkı tartısarak bı sonuc elde edemıyorsun onun sana yaptıgını ona yap ve bekle zamanla o sure zarfındada bıraz soguk davran emın ol o kendı fark edıcek
Kışın da aynı sorun ama... trip te fayda etmiyor ayrılmayı bile teklif ettim böyle olmaz diyerek. Iyi sen kal bu evde ben gider otelde kalırım deyip evi terkediyor. Ben sana para da veririm diyor kestirip atiyorHavalar sıcak gidiyor, sarılarak uyuyamayabilir. Kışa doğru eski düzene dönersiniz.
Gerçekten avucunun içi terliyorsa rahatsız oluyordur, koluna girin siz de.
Bunlar haricinde sürekli oyun oynuyorsa, uyarmanıza rağmen bunu yapıyorsa ciddi bi trip atmanız gerekiyor.
Kısa ve öz tavsiye;
'Kaçan kovalanır'
Kışın da aynı sorun ama... trip te fayda etmiyor ayrılmayı bile teklif ettim böyle olmaz diyerek. Iyi sen kal bu evde ben gider otelde kalırım deyip evi terkediyor. Ben sana para da veririm diyor kestirip atiyor
aynen kavga gurultu yapıp hem kendımı hem onu uzmenın faydası olmadıgını gorunce taktık degıstırdım dıyelim deneyin bak işe yarıyorValla taktir ettim süpersin olması gereken bu yaşatacan ki yaptığını bi daha yapmasın. Misss
Bende sarılıp uyuyamam one öyle ya heryerim uyuşurama 10 yıldır birlikte olduğumu halde hala elele gezeriz telefonla ilgilenmek dersen 2mizde aynı oyunları oynuyoruz o yüzden bizde sorun olmuyor yoksa olacak iş değil
Tamam yürü git de bari, erkeğin nazlısı da yeni moda oldu.
Sen kendi keyfine, gezine tozuna bak, umursama bir süre madem, al telefonunu eline sen de bi şeylerle uğraş, yemeğini eksik pişir "Tvye dalmışım" vs. de.
Bakalım senin ilgisizliğin, umursamazlığın dikkatini çekecek mi?
Tabi ki.Ben mi kacmaliyim diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?