• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimlariniza ihtiyacım var kızlar

Onu da denedim olmuyor. Ayni oyunuda oynadim onunla ben sıkılıyorum bu sefer. Biz yaz kış sarilmiyoruz hiç ama. Insan sevdiğine sarilmaz mi? Sokakta elini tutmaz mi ya? Kimse sorduysam seni sevmiyor mu acaba dedi hatta özellikle erkek kişilere sordum sen olsan neden böyle yaparsın diye ama ortak bir kanı var ki beni sevmiyordur artık diye düşünenler çoğunlukta.
Sarılmak dersen illa yatakta sarılmazk zorunda degilsinki biz genelde koltukta otururken uzanırken sarılırız :KK19:

Dizilere kendini fazla kaptırma. Oyle başını göğsüne koyup sabaha kadar yatılmaz. Adamın omzu felç olur seninde boynun tutulur. Ay ben döne döne yatarım zaten hiç kımıldamıcak mısınız?
Ha dışarda elele gezmeyi severim ona arıza çıkarırım bende.

Biz eşimle 1 sene önce evlendik. Eşim evlendigimiz ilk günler gayet ilgili idi. Oturur birlikte film izler, akşamlari yürüyüşe çıkardık. Ama sonraları elinden telefon düşmez oldu. Sabah akşam gece gündüz demeden oyun oynuyor sürekli. Bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim ama bir çözüm olmadı. Ve dahası var ki dışarı ciktigimizda elele tutusmuyoruz hic. Ancak ben zorlarsam. O ne öyle liseliler gibi diyor sevmiyorum diyor. Terliyor elim zaten deyip kestirip atiyor. Evdede mesela gece ona sarılıp göğsünde uyumak istiyorum. Uyuyamiyorum öyle diyor ve yatirmiyor. Kıyameti koparirsam ancak o da 5 dk yatiriyor sonra arkasını dönüp yatıyor. Sizce neden böyle davranıyor. Ben kendime çok dikkat eden biriyim giyim kuşam konusunda. Makyajsiz gezmem onunla. Kendime bakarım kisacasi. Ama ne bileyim aklım almıyor neden böyle? Ne yapabilirim? Dışarı da elele gezenleri görünce üzülüyorum Ne yapmalıyım sizce?
evlilign bi senede monotonlasmis .daha dogrusu esin salmis.kendini. bende bi senelik.evliyim ilk zmanlar esim uyanip tlfna baksa bile dellenirdm ama yavas yavas bunlarn sacma oldugnu gordum.surekli konus saril bi sure sonra bikiyo insan.arada bi uzak olmak.lazm.simdi ben esimden daha cok tlfnla oynuyorum .birak diyo birakiyorum.bazen ben girnce oda giriyo sonra hadi kocacm birakta uzanalim diyorum birakip geliyo.yani uzun lafin kisasi baskiyla olmaz onun.gibi davranarak onu cok takmayarak onu eski haline cevirirsin.yani tlf birak gel deme ama op sonra birak bekle gelmiyosada hadi askim gel de gelir mutlaka

Bence bu sicaga soguga bakmiyor. Isteyip istememeye bakiyor.
InsaALLAH hersey gonlunce olur.
Ha suda var sicakta belki sıcak daraltiyordur. Kışında mi tutmuyor? Belki hoslanmiyordur tutmaktan

Bence bu sicaga soguga bakmiyor. Isteyip istememeye bakiyor.
InsaALLAH hersey gonlunce olur.
Ha suda var sicakta belki sıcak daraltiyordur. Kışında mi tutmuyor? Belki hoslanmiyordur tutmaktan
Kışında tutmaz. Sevmiyorum diyor çocukça geliyor diyor ama bende üzülüyorum elimi tutması ayrı güç veriyor bana ama tutmuyor

Ama evde ne sohbet var ne muhabbet... Çok yalnız hissediyorum kendimi. Ailemden uzaktayim başka şehirde. Kimsem yok burda. O da akşamlari isten gelir gelmez yemek yiyip tv karşısında başlıyor oyun oynamaya. Zorla elinden aldığım bile oldu. Hatta cinsel isteksizlik bile var onda. Farkındayım bir problem var ama bana anlatmıyor . Çok sordum neyin var diye. Boşver diyor. Borçlarimiz var 100 bin tl kadar ona kafayi taktiğini söylüyor ama inanin bu borçlar niye var hiç bir bilgim yok. Resmen sır küpü. Anlatmiyor hiçbirşey. Ben hariç bütün arkadaşları biliyor ama bana söylemiyor. Delirmek üzereyim
1 yıllık evlilikte 100 bin nerden borç yapmış.Ciddi ciddi konuşman gerek.Bu böyle olmaz diye ağırlığını koyacaksın.

Back