Yardımlarınıza ihtiyacım var destek olur musunuz ?

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.136
-48
Kızlar iyi akşamlar
Benim bir oğlum var 7 yaşında onu 37 haftalık dünyaya getirdim kilosu yerindeydi kendi isteğim ile sezeryan olmuştum 1 cm açılmam vardı 37 haftada
Temmuz ayında düşüğüm oldu 13+2 de suyum geldi aniden o gün akşama kadar ara ara Kaşık ağrım oldu ve akşam aniden suyum patladı ardından hafif kanama hastaneye gittim alttan ilaç verdiler toplam 2 saatte düşürdüm bebeğimi ve eşide geldi ardından .
Şimdi rabbim eğer nasip ederse 8 haftalık gebeyim , korkularım endişelerim var düşük olan bebeğimde doktor olabilir illa bir şeye bağlayamayız demişti patolojiye gitmişti sonuç orda sağ kolda sorun olduğu ,burunda sorun olduğu plesantada kahve kanama olduğu ve bebeğin 11 hafta ile uyumlu olduğu yazıyordu .
Doktor sağlıksız gebelikmiş dedi sadece ama bu yüzden su patlar mı başından beri kırmızı renkte akıntılarım vardı .
Şimdi ki gebeliğimde sarı beyaz akıntım var erken hafta su gelmesinin nedeni bazen rahim ağzı yetmezliğide olabilir miş ama ilk gebelikte bu meydana çıkmaz mıydı zaten fikirlerinize ihtiyacım var .