• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımlarınıza çook ihtiyacım var :( (Foto'lu)

OgrenimGorevlisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
45
2
16
Ankara
Herkese meraba... Foto'larda da görüldüğü gibi sadece ön üst dişimin tekinde çapraşıklık var ve bu beni çok rahatsız ediyor :(
Tel taktırmak için doktora gittiğimde 3500 Tl gibi bi fiyatla karşılaştığım için vazgeçtim.
Tel taktırmadan güzel bi gülüşe sahip olmanın başka bi yolu var mı?
Fikir verirseniz çok mutlu olurum :)

Meraba canım ablam diş hekimi yanında çalışıyoo yardımcı olmak istedim ona sordum ama o da ya tel tedavisi ya da kaplama yapılır dedi yaşın kaç bilmiyorum ama kaplamayı çok önermedi bu yaşlarda çünkü sağlam dişlerin kesiliyo daha çabuk olan bi tedavi evet ama kaplama dişle kendi dişlerin kesinlikle bir olmuyo tel tedavisi soylediğin civarlarda fiyatı ama bi kaç yere daha sor ama ablamın çalıştıgı yerdede ben taktırdım 2.700 normalde 3.500 tlydi ve hani tedavi süres, boyunca taksit taksit ödeme yapıyodum ödeme şekli daha kolay oluyodu o yüzden böyle bi imkan tanicaklarsa tel tedavisi yaptır.

Canim tel taktirman gerekiyor ne yazik ki disin skismis cunku orda ve emin ol 3500 lira cok para degil ben 4 sene once ondan daha fazlaya taktirmistim ki surekli gittigim discimde takildi telim .

Teşekkür ederim cevap için :) Aslında tel taktırmak bana da çok mantıklı geliyor ama sadece üst dişim için gerekiyor tel o yüzden fiyat pahalı geldi :( 22 yaşındayım 1.5 sene içerisinde nişanım düğünüm olacak napacam bilemedim :(
Meraba canım ablam diş hekimi yanında çalışıyoo yardımcı olmak istedim ona sordum ama o da ya tel tedavisi ya da kaplama yapılır dedi yaşın kaç bilmiyorum ama kaplamayı çok önermedi bu yaşlarda çünkü sağlam dişlerin kesiliyo daha çabuk olan bi tedavi evet ama kaplama dişle kendi dişlerin kesinlikle bir olmuyo tel tedavisi soylediğin civarlarda fiyatı ama bi kaç yere daha sor ama ablamın çalıştıgı yerdede ben taktırdım 2.700 normalde 3.500 tlydi ve hani tedavi süres, boyunca taksit taksit ödeme yapıyodum ödeme şekli daha kolay oluyodu o yüzden böyle bi imkan tanicaklarsa tel tedavisi yaptır.

Back