Kız İsteme Yardımıza ihtiyacım var

Kahvekolik-R

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
144
89
13
25
Selam kızlaar bu hafta sevgilim ailesiyle tanışmaya geliyor önerilerinize çok ihtiyacım var.
Ne gibi ikramlarda bulunabilir sevgilim ve ben ne giyebiliriz ne yapmalıyız? Çok heycanlıyım önerilerinizi bekliyorum.

Selam kızlaar bu hafta sevgilim ailesiyle tanışmaya geliyor önerilerinize çok ihtiyacım var.
Ne gibi ikramlarda bulunabilir sevgilim ve ben ne giyebiliriz ne yapmalıyız? Çok heycanlıyım önerilerinizi bekliyorum.

Heyecan dolu bir gece seni bekliyor ama ailesi ile sen daha önce tanıştı isen daha rahat olacaksın. Birde sen o akşam sürekli ikram ile uğraşacağın için erkek arkadaşına düşüyor aileleri kaynaştırma gorevi.
Kıyafet olarak abartı olmayan ortama uygun sade birşeyler tercih edin.
Yiyecek kısmı ise pasta börek salata tarzi seyler biz tatlı ve tuzlu olayını abartinca iki tabak yapmak zorunda kaldık tatlı ve tuzlu ayrı

Üstteki üyenin de dediği gibi daha önceden tanıştıysanız daha rahat edersiniz.
Başta biraz gerginlik oluyor hafif sessizlik. Ama sonra yemek ve çay faslı derken laf lafı açıyor siz de koşturma işine girince bir bakmışsınız zaman geçmiş. Hele zamanla kaynaştıklarını görürseniz daha rahat edersiniz.
Ben elbise giymiştim ama abartılı değil günlük elbise tarzı.
Şimdiden hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…