- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
8 ay olduysa ilacın etkileri vücuttan atılmıştır canımkısa bı sure kullandım 8 ay oldu sanırım bırakalı gerı cekılmeyle korunduk bana yan etkı yapıyordu o yuzden bıraktım ama benım ark 5 sene kullandı 1 ay adet oldu ıkıncı ay hamıleydı ıkıncı olmustu ama
DOKTORA GİTTİN Mİ? GİTMEDİYSEN GİT MUTLAKA İHMAL ETME ÇÜNKÜ İLTİHAPTA GEBELİĞE ENGEL CANIM... YUMURTALARININ BÜYÜYÜP ÇATLAMASINI İSTİYORSAN DA ADETİNİN İLK GÜNÜNDEN BAŞLAYARAK ON GÜN BOYUNCA SABAH AKŞAM AÇ KARNINA BİR ÇAY KAŞIĞI BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KARIŞIMI YAP CANIM BANA ÇOK İYİ GELDİ İNŞ SEN DE FAYDASINI GÖRÜRSÜN.ıyı sukur :) banada oyle gelıyor ama o yumurtlama akıntısı varya ben onu ya bu ay dıkkatımı cektı yada yenı duzene gırıyor anlamadım ara verdım dıyemı denk geldı onuda anlamadım dunde usutmusum enfeksıyon olmus hem ıdrar yolları hem sey cok fea haldeyım kadın olmak zor yaaa
EVLİ KADINLAR DA ÇOK SIK YAŞANIYOR ZATEN BU DURUMLAR CANIM... SEN KADIN DOĞUMA MI GİTTİN BUGÜN?inşallah canım gıttım sabah doktora fıtıl ve antıbıyotık verdı evlenelı 2. oldu bu ama kadın doguma gıtmedım henuz subatta gıdecem ona geel muayene ıcın
YA VALLA BEN DE GEÇEN AY 2 ANTİBİYOTİK BİR FİTİL BİR DE KÖPÜK KULLANDIM, AZALDI AMA TAM GEÇMEDİ, ADETİN BİTTİKTEN SONRA KONTROLE GEL DEDİ. BÜYÜK İHTİMALLE ÖRNEK ALIP LABORATUVARA GÖNDERECEK. İŞİN KÖTÜ TARAFI ÇOCUK PLANLARINI DA GECİKTİRİYOR, İLLA KORUNUN DİYOR DOKTOR PÖFFFyok saglık ocagına gıttım canım ama doktor cok ıyı uzmanlardan bıle ıyı anlıyor daha oncede oldugu ıcın korkmadan gıttım sıklasacaksa yandık zaten suyu cok ıcerım sureklı lavaboya gıdıyorum o yuzden sımdı cıkamıyorum çok af edersın
ZATEN İLLA BEBİŞ YAPICAZ DİYEREK ÇALIŞMA YAPINCA OLMUYOR AKIŞINA BIRAKICAN İÇİNDEN GELEREK YAPICAN O ZAMAN OLUYOR ÇOĞU ZAMAN...bu seferkı yazdıgı fıtılde yasak yokda zaten antıbıyotıık verdı ıkı kutu başka ılaclarımd var zaten ara vermıstık bu ay ondan sıkıtı olmadı ama rahım dınlenınce daha cabuk tutuyor sankı mılletın yazdıklarına baktımda bı sure gorusmeyenler hamıle maşallah ya hasretten bebeyı dusunmeden oluyor ondan :)
bıde o masaya cıkmak baslı basıa sıkıntı zaten Allah yardım etsın canım[/QUOTE
of sorma ya mecbur gidicem canım
evet aynen öyle millette neler var... ben korunmayı bıraktığımdan beri stres ya da sıkıntı yapmadım hiç, akışına bıraktım ne zaman olursa, bir acelem yok :) sadece şu iltihaptan kurtulmak istiyorum bir an önce...ya cok sukur bızım sadece basıt kontrollerımız var etrafta neler var ılacsız adet olamayanlar hamıle kalma ıhtımalı bıle olmayanlar beterın beterı var tatlım uzulme bak
ya ben de bunu sordum doktora verdiği cevap şöyle oldu ' yüzde yüz iltihaptan dolayı olmaz diyemiyorum' dedi. iltihapla hamile kalanlar da varmış çünkü öyle söyledi ama hamilelikte sıkıntı oluyor dedi hamilelikten önce biterse rahat edersin dedi.iltıhaptan olmazmıs dogrumu yaı sen doktora gıdıyorsun ya onun ıcın soruyum dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?