Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hala olmadın demi ay geçmez o 3 gün şimdi evdekinde çıkmaması normal o yerleşme kanamasi olarak düşünürsek ondan sonra belli oluyor zaten ne yapalım sabır lazım bize bol bol :)
Dilansen ne yaptım canım var mi gelen giden
neden ne oldu kı adet mı oldun
hayırlısı canım uzme kendını lutfen kıyamam sana
sende ıyıkı varsın tatlım ne demek ne yapabılıyorum kı elımden bısı gelmıyor duadan baska
ben de dün adet oldum ve bunun için de şükrediyorum, çünkü en azından adet olabiliyorum. adet olamazsam çocuğum da olmaz çünkü... elalem adet olamadığı için doktor doktor geziyor... ben çok korktum bu ay adetim gecikti bir sürü ilaç kullandım diye adetim kesildi sandım. çok şükür adet olabiliyorsak yumurtamız da oluşuyor demektir daha ne olsun? allah sağlık versin bebeşimiz de olur birgün...
amin canım inşaallah... ben umutluyum önümdeki zamandan... doktorlar öncesinde eğer ilaç kullanmadan korunduysanız(prezervatif ya da geri çekilme gibi) bir seneye kadar hamile kalamamanız normal dedi. eğer ilaç kullandıysanız en fazla 2 sene olmaması normal dedi. bir de hastalarımın geneli 6 ay sonra hamile kalıyor dedicanım inşallah sana mimozaya bana diğer tüm kadın dostlarıma sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.
ne zaman bıraktın ilacıbn bide iaç kullandım hayırlısı bakalım doktora bı gıdıyım o ne dıyecek