• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

** Yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Ama hala olmadın demi ay geçmez o 3 gün şimdi evdekinde çıkmaması normal o yerleşme kanamasi olarak düşünürsek ondan sonra belli oluyor zaten ne yapalım sabır lazım bize bol bol :)

Ama hala olmadın demi ay geçmez o 3 gün şimdi evdekinde çıkmaması normal o yerleşme kanamasi olarak düşünürsek ondan sonra belli oluyor zaten ne yapalım sabır lazım bize bol bol :)

Mimozam hala regl olmadım bata 2 gün kaldı :(

Az kaldı canım benim senden mesaj geldiğini görünce ayy oldum diyecek diye nasıl korkarak açtım sayfayı olmadığına göre hala umut var canım pozitif düşün çift çizgiyi gör :)

gormedım yazdıgını bıldırım gelmedı sanırım onda gec yazdım bısı mı oldu kı

hayırlısı canım uzme kendını lutfen kıyamam sana :110:

sende ıyıkı varsın tatlım ne demek ne yapabılıyorum kı elımden bısı gelmıyor duadan baska

elımden geldıgınce işte hayırlısı hakkımızda rabbımın bı bldıgı vardır elbet

ben de dün adet oldum ve bunun için de şükrediyorum, çünkü en azından adet olabiliyorum. adet olamazsam çocuğum da olmaz çünkü... elalem adet olamadığı için doktor doktor geziyor... ben çok korktum bu ay adetim gecikti bir sürü ilaç kullandım diye adetim kesildi sandım. çok şükür adet olabiliyorsak yumurtamız da oluşuyor demektir daha ne olsun? allah sağlık versin bebeşimiz de olur birgün...

ben de dün adet oldum ve bunun için de şükrediyorum, çünkü en azından adet olabiliyorum. adet olamazsam çocuğum da olmaz çünkü... elalem adet olamadığı için doktor doktor geziyor... ben çok korktum bu ay adetim gecikti bir sürü ilaç kullandım diye adetim kesildi sandım. çok şükür adet olabiliyorsak yumurtamız da oluşuyor demektir daha ne olsun? allah sağlık versin bebeşimiz de olur birgün...

canım inşallah sana mimozaya bana diğer tüm kadın dostlarıma sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.

amin canım inşallah cumleızle saglıcakla versın daha yeı baslıyor maraton durun bakıyım moral bozmayalım hemen be bıde başka dertlerle ugrasıyom bısı dıyende yok gel gel gıt Allah ım dermansı dertler vermesın sadece hamıle kalmak mevzu degılkı saglıcakla kucagımıza almak buyutmek yanında olmak mevzu ondan sonra baslıyor lutfen dıleklerımızı tam dıleyelım rabbım kımseyı evladıyla ve evlat acısıyla cekemeyecegı yukle sınamasın

canım inşallah sana mimozaya bana diğer tüm kadın dostlarıma sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.
amin canım inşaallah... ben umutluyum önümdeki zamandan... doktorlar öncesinde eğer ilaç kullanmadan korunduysanız(prezervatif ya da geri çekilme gibi) bir seneye kadar hamile kalamamanız normal dedi. eğer ilaç kullandıysanız en fazla 2 sene olmaması normal dedi. bir de hastalarımın geneli 6 ay sonra hamile kalıyor dedi

bn bide iaç kullandım :( hayırlısı bakalım doktora bı gıdıyım o ne dıyecek

kısa bı sure kullandım 8 ay oldu sanırım bırakalı gerı cekılmeyle korunduk bana yan etkı yapıyordu o yuzden bıraktım ama benım ark 5 sene kullandı 1 ay adet oldu ıkıncı ay hamıleydı ıkıncı olmustu ama

Back