** Yardımınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var :(

fdd23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
271
67
38
38
Kızlar Son Adet Tarihi 24 aralık 2014 tü. Telde uygulamada Beklenen Adet Tarihi 19 ocak görünmekte. yumurta çatlama günümde 5 ocak görünmekte..

1 tane gebelik 1 tane de erken gebelik testi yaptım sonuç negatif..

regl olmaya yakın tüm belirtiler var ama mide bulantısı ile uyandım ve yaktığım sigarayı dahi içemedim çok nadir yaşarım mide bulantısını normalde oda sabahın köründe yatağımdan kalkarken değil.. kendimi kandırmak umutlandırmak istemiyorum ama bana tutunan bişey varmıdır? yorum yaparsanız sevinirim.

bu arada uzun bir aradan sonra merhaba :)

Son düzenleme:
kimse bişey yazmayacak anlaşılan

Canım sen bilirsin ama adetinin geçmesini bekle bende benzer bi uygulama kullanıyorum adetim 2 gün gecikmişti bu ay test yaptım evde ikinci çizgi silik bariz çıktı 2. Gün gece adet oldum kimyasal di sanırım karar verdim çok geçmeden adetim bi daha yapmayacam geçince en az 3 gün öyle yap sabri zor biliyorum ama hayal kırıklığına çok kötü aslında her ay adete yakın benzer belirtiler oluyor ama bebek fikri olmayınca dikkat etmiyoruz inşallah hamissindir hayırlı haberlerini bekliyorum :)

mimoza teşekkür ederim yorum yaptığın için...

reglime en az 3 gün vardı uygulamanın gösterdiğinden bir kaç gün sonra oluyorum normalde ama az önce açık pembe bir renk beni karşıladı lavobada.. sanırım hamile değilim

Rica ederim canım ne demek ben dediği gün oluyordum da bu ay enteresanlık vardı biraz belkide yerleşme kanamasidir belli olmaz bekle bakalım ne olacak sonucuda bildir ama merak ettim

Rica ederim canım ne demek ben dediği gün oluyordum da bu ay enteresanlık vardı biraz belkide yerleşme kanamasidir belli olmaz bekle bakalım ne olacak sonucuda bildir ama merak ettim

canımsın ya.. muhakkah yazcam ama umarım inşallah o yazdığımda imza kısmında hamilelik takvimi olur

mimoza lavaboya tekrar gittim hiç bişiy yok ... anlamadım gitti midemde bulanma ve yanmada kalmadı

uygulamaya göre reglime 3 gün var bana göre 5 gün..

Çok stres yapma sakın ol biraz bazen gelemiyor stresten bende hiç sorun olmazdı saati bile şaşmaz o kadar yani ama bebek fikrinden dolayı garip kuşum şaşkına döndü :) araştırmalarıma göre yerleşme kanamasina benziyor erkek bebeklerde olurmuş genelde hadi bakalım hayırlısı ben bile heyecan yaptım :) dualarım seninle inşallah bebiş vardır hayırlısıyla

bitanem umarım hamileyizdir.. gün gün birlikte takip ederiz. ya belki kızdır şaka bir yana hayırlısı olur inşallah

İnşallah canım sağlıklı sıhhatli ve hep bizimle olsunda kız erkek fark etmez ben bu ay rahatım doktor kontrollerim var o yüzden ara verdik tomografi felan çektirecem inşallah hamilesindir yaa bende bile acayip heyecan oldu

geçmiş olsun canım.. umarım ciddi bişey değildir

mimoza hamileysem kocamdan önce sana söylüycem canım arkadaşım ovulasyon testim var onda gebelik erken belli oluyor yazmış diğer kızlar bi denim bakim

Valla ciddi mi degilmi henüz doktorlar bile bir şey diyemiyor inşallah ciddi değildir teşekkür ederim canım hamile olda hayırlısıyla ilk ki sonu fark etmez hayırlı haberler olsunda

yaptım ama saçma sapan dağıldı renkler sanırım değilim canım ya

Canım bozuk o test bi kan testi yaptır istersen yada sabir ne yapalim

erken gebelik testleri satılıyor onlardan yap bence pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…