Canım sen bilirsin ama adetinin geçmesini bekle bende benzer bi uygulama kullanıyorum adetim 2 gün gecikmişti bu ay test yaptım evde ikinci çizgi silik bariz çıktı 2. Gün gece adet oldum kimyasal di sanırım karar verdim çok geçmeden adetim bi daha yapmayacam geçince en az 3 gün öyle yap sabri zor biliyorum ama hayal kırıklığına çok kötü aslında her ay adete yakın benzer belirtiler oluyor ama bebek fikri olmayınca dikkat etmiyoruz inşallah hamissindir hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Rica ederim canım ne demek ben dediği gün oluyordum da bu ay enteresanlık vardı biraz belkide yerleşme kanamasidir belli olmaz bekle bakalım ne olacak sonucuda bildir ama merak ettim
Rica ederim canım ne demek ben dediği gün oluyordum da bu ay enteresanlık vardı biraz belkide yerleşme kanamasidir belli olmaz bekle bakalım ne olacak sonucuda bildir ama merak ettim
Çok stres yapma sakın ol biraz bazen gelemiyor stresten bende hiç sorun olmazdı saati bile şaşmaz o kadar yani ama bebek fikrinden dolayı garip kuşum şaşkına döndü :) araştırmalarıma göre yerleşme kanamasina benziyor erkek bebeklerde olurmuş genelde hadi bakalım hayırlısı ben bile heyecan yaptım :) dualarım seninleinşallah bebiş vardır hayırlısıyla
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli ve hep bizimle olsunda kız erkek fark etmez ben bu ay rahatım doktor kontrollerim var o yüzden ara verdik tomografi felan çektirecem inşallah hamilesindir yaa bende bile acayip heyecan oldu
erken gebelik testleri satılıyor onlardan yap bence pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir.
Sanırım şans olsaydı zatenbozuk galiba o test
Bitanem kan testi reglden sonra yaptırayım diyorum daha 3 gün var beklemek ne kötü yaCanım bozuk o test bi kan testi yaptır istersen yada sabir ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?