- Konu Sahibi yalandunya63
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Aranıza yeni katıldım.Adım elif.23 yaşındayım ve 9 aylık evliyim.bundan yaklaşık 8 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.Ve şu an son edet dönemime göre 9 haftalık doktorun ölctügü kese büyüklüğüne göre 7 haftalık hamileyim.Urfa da oturmaktayım.Geçen hafta bundan 4 gün önce bir özel hastahaneye gittik eşimle cocugumuzun kalp atışlarını dinlemek için ama doktor kalp atışlarını duyamadı ve alttan bakacagını söyledi ben bunu reddedince son bir hafta sana müddet kürtaja hazırlıklı ol dedi.Benim moralim cok bozuldu eve gidince hüngür hüngür ağladım.Sonra eşim bunların makinesi cok eskiye benziyor bir de yeni acılan özel kadın dogum hastanesine gidelim dedi ve onun cok ısrarı üzerine yine 4 gün önce aynı gün o hastaneye gittik o zaman kese büyüklügüne göre 6.5 haftalık hamileydim.Ve o doktordaki makinede doktor bize yolk kesesini ve cok minnacık bir fasülyeyi andıran bebegi gösterdi ama kalp atıslarını cok hafifi görür gibiyim cuma gel dedi.Bugün gittik bebekte hic büyüme yok dedi salıya kadar kendini hazırla alttan bakacagım dedi eşimin ve benim moralim bozuldu.Ama Allahtan ümit kesilmez diyorum kendi kendime.Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum ne yapmalıyım sizce su an kese büyüklügüne göre 7 hafta son adet dönemime göre 9 haftalık hamileyim kalp atısları hala yok ne yapacagımı bilmiyorum sadece cok üzülüyorum bize dua edin ve yorumlarını bekliyorumTeşekkürler
adına cok sevındım:) benzer seyler yasamısız kardes seninle .. su zor gunlerı atlatabılırsem Allah ın ıznıyle,aynı seylerı bn de yasamak ıstıyorum bı daha...canım geçmiş olsun diyorum aynısını bende yaşadım kolay değil ama hemen topladım kendimi benimde 7 haftalıkken 5 haftalık görünüyordu yine sana söylemişler bende diyarbakırdayım en iyi sayılabilecek hastanelerden birinde doktor bana herşey çook normal haftaya gel kalp atışlarını dinletelim dedi bende heycanla kalp atışlarını dinlemek için gün sayarken o gün hiç gelmedi pazar akşamıydı hiç unutmuyorum kanama başladı ben pazar olduğu için devlet hastanesine gittim acile doktor bana ne desin bu da bebekmi hiiç gelişmiyor alacaz tabi beni düşünün hayır olmaz doktorum öyle bişey demedi siz ne diyorsunuz diye ağlıyorum eşim bi yandan ağlıyor 2 hafta bu süreç geçti bi kaç doktora daha gittim kendi doktoruma nasıl doktorsunuz idrar testinden bile belli oluyormuş bebeğin gelişmeyeceği dedim neden düşük oldu dediğimde 2. düşüğü beklemeliyiz dedi iyce şok oldum neyse kaçınılmaz son geldi kürtaj olmadım kendiliğinden iğneyle düştü. bende bir daha o doktora adımımı atmadım ve Allah karşıma öyle bir doktor çıkardıki sadece elimdeki kağıtları herşeyimi götürdüm anlattım anlattım ağladım oda bana trombofoli paneli testi yaptır fakültede dedi bu arada ilk adetimin son günüydü doktorum hamile kalabilirsin rahmin çok iyi dedi testin sonucunu almaaya gittim doktoruma götürdüğümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi gel sana bi iyi haber vereyim dedi dedim hocam günüme var daha ultasonda baktı idrar testiyle tekrar hamile olduğumu öğrendim çook anlattım demem o ki kendini sakın hırpalama kayıp çook kötü bende 24 yaşındayım çook zor geliyor ama sakın kendini yıpratma bir an önce toparlanmaya ve yeni mucizeni içine koymayı dene canım Allah yardımcın olsun şuan 4,5 aylık hamileyim bu duyguyu her kadın yaşamalı Allahım herkese nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?