M Marnin Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2018 105 16 27 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Marnin #1 Kızlar selamlar, kına gecesinde davetli olarak koyu bordo giyebilir miyim ya? Gelinin ablasıyım bu işleri pek bilmiyorum
Kızlar selamlar, kına gecesinde davetli olarak koyu bordo giyebilir miyim ya? Gelinin ablasıyım bu işleri pek bilmiyorum
ucanpayanda Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1.478 1.694 28 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Marnin #2 Hayır tabii ki.. Benim görümcem de kırmızı gitmiştiben çok takılmadım ama herkes dedi ki görümcen seninle mi yarıştırıyo kendini bu hali ne böyle
Hayır tabii ki.. Benim görümcem de kırmızı gitmiştiben çok takılmadım ama herkes dedi ki görümcen seninle mi yarıştırıyo kendini bu hali ne böyle
Freddy Popüler Üye Pro Üye 27 Ekim 2017 3.677 16.017 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Marnin #3 Herhalde düğün vs gibi işlerde beyaz giyince sorun oluyordu bir tek. *Görüldüğü gibi bilgim yokmuş bu konuda.
Herhalde düğün vs gibi işlerde beyaz giyince sorun oluyordu bir tek. *Görüldüğü gibi bilgim yokmuş bu konuda.
E Esila09 Nirvana Pro Üye 1 Ekim 2010 20.991 51.025 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Marnin #4 Hayir ya cok kotu komik olur
Porsukcorap O artık depremzede. Pro Üye Anneler Kulübü 8 Ağustos 2010 3.039 4.127 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Marnin #5 Marnin .!.: Kızlar selamlar, kına gecesinde davetli olarak koyu bordo giyebilir miyim ya? Gelinin ablasıyım bu işleri pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kardeşinizin kına kıyafeti bordo yada kırmızı değilse sorun olmaz ama öyleyse giymeyin tabiki.
Marnin .!.: Kızlar selamlar, kına gecesinde davetli olarak koyu bordo giyebilir miyim ya? Gelinin ablasıyım bu işleri pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kardeşinizin kına kıyafeti bordo yada kırmızı değilse sorun olmaz ama öyleyse giymeyin tabiki.