• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var :(

efulim53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
352
182
53
Kızlar ben çook kısa sürede aşırı kilo alan bir insanım. Aslında eskiden o kiloları da rahatlıkla verirdim ama artık öyle olmuyor sanırım eskisi kadar hareket etmiyorum yada bende bir sorun var aşırı oburum sürekli aç gibiyim :( Sizce nasıl bir diyet spor programı uygulamalıyım önerilerinize ihtiyacım var bunalıma girdim :(

Kızlar ben çook kısa sürede aşırı kilo alan bir insanım. Aslında eskiden o kiloları da rahatlıkla verirdim ama artık öyle olmuyor sanırım eskisi kadar hareket etmiyorum yada bende bir sorun var aşırı oburum sürekli aç gibiyim :KK43: Sizce nasıl bir diyet spor programı uygulamalıyım önerilerinize ihtiyacım var bunalıma girdim :KK43:

kaç kilo fazlanız var? eğer imkanınız varsa diyetisyene gidebilirsiniz daha doğru olur.
şimdi dengeli beslenerek kalori sayımı ile devam etmenizi öneririm. kilo verme durdukça şok diyetlere başvurulabilir.
ama direk olarak şok diyetlere girmeyin yoksa kaslarınızı kaybedersiniz.
yürüyüş bisiklet vs olabilir. evde de birsürü videolar var. ben jillian michaels 30 day shred ve leslie 4 fast mile yapıyorum
yediklerime dikkat ediyorum kilo azalması yok ama incelme var.

Öncelikle bi troidlerine baktir derim buradan biz seni yönlendiremeyizki neden aç hissediilosun acaba şekerinmi vr bi doktor kontrolünde kilo ver bence daha saglikli olur

Back