Yardımınıza ihtiyacım var :(

onurumm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
62
2
6
35
İstanbul
Kızlar inşAllah 2014 temmuz-ağustos gibi düğünüm olacak annemle aramız hiç iyi değildir çeyizimi tek başıma yapıyorum ve çok zor durumdayım bunalıyorumm.. Şuan sadece ESSE nin etouch seramk tencerelerini takım yaptım doğum günümde tyzem battaniye almış komşumuz blendır seti almış sağolsun bende bu ay Kütahya porselenin yemek takımını alıcam.. önceliği nelere vermem gerekir? yardımınızı istiyorum ne olur

ana parçaları es geçme mesela tencere takımın , yemek takımın , çatal bıçak vs. önce bunları bitir sonra yatak odana geç
nevresım tk. Pike. Tk ev tekstili yani,
daha sonra mutfağa dönersin ekstralar kahvaltı takımı , küçük sahan tencereler gibi.. Eğer takstıle bır alısverıs merkesınden alıyosan daha ıyı hepsını almaya bak bır an önce takSıtlerı zOrlamıyor çünkü örn. 100 tl lik bı nevresım takımı alıyosan 10 taksıtle aylık 10 lira ödersin.

Bilindik markaların outletıne git peşin para olur ama uygun fiyata alırsın

Son düzenleme:
ben çeyizlerimin çoğunu internetten aldım evimde net olmadığı için anneme ne aldığımı gösteremiyorum kendim beğendim ödedim aldım o yüzden hiç üzülüp canını sıkma.

düşününde yakın sayılır. büyük parçalardan başla. yemek takım, çkb tencere takımı, elektronikler ütü süpürge vs. gibi
bornoz nevresim yatak örtüsü yorgan yastık bunları alabilirsin öncelikle.
ben kendim bir sıraya koymadım indirimleri takip ettim denk geldikçe ihtiyacım olduğunu düşündüğüm şeyleri aldım.
taksitleri de çok uzatma bence en fazla 3-4 taksit yap hemen öde gitsin:)

benden bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Nisanlinin ailesi ona ne ceyiz vercek? Onu sor onlarin aldigi seyleri tekrar almamis olursun baska ihtiyacini alirsin Allah kolaylik versin canim

Son düzenleme:

Allah yardımcımız olsun canım hepimizin

yatak odası banyo için english home madam coco indirimlerini takip edebilirsin canım nacizane önerim.hatta ben a101 ve BİM ürünlerini de takip ediyorum cok ucuza ihtiyacını karsılayabilecek seyler cıkabiliyo ne almaya öncelik vermek konusunda ben de cok kararsızım şuan ööylece hiç bişe almadan duruyorum kararsızlığımdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…