• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var....

bseyhan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
261
0
316
40
Merhaba ,

Ben 4 yıllık evliyim. 1,5 yaşında bir kızım var. Eşimle maddi sıkıntılar yüzünden zor dönemler geçirdik ama hiç birbirimizden soğumamıştık. Sonrasında yaklşık 6 - 7 ay önce aileler yüzünden tartışma yaşadık ve ayrılma noktasına kadar geldik. Ben bu arada bir psikologtan yardım almaya başladım ve ilaç kullanmaya başladım. Sonra eşimin yanına döndüm. Tarih tam olarak 8 aralık . O günden berieşimle ilişkiye girdiğimizde hiçbir şekilde zevk almıyorum. Bazen bu durumdan dolayı onu terslediğimde oluyor yada ilişki esnasında veya sonrasında kendimi kötü hissediyorum. Yaşadığımız sorunlar ondan soğumama sebep oldu ama ilişki esnasında hiç zevk almamak sadece bununla alakalamı doktora gitmem gereklimi sizce? Yada kullandığım ilaçlar ve artı doğum kontrol hapı bu durumda olmama sebep olabilirmi....

canım bir çok antidepresan isteksizlik ve orgazm olamama yapar.psikolojik nedenler de üstüne tuz biber olmuştur ama bence büyük ihtimalle ilaç daha çok etkilemiştir.bi bak istersen yan etkilerine.doktorunla konuşup ilacını değiştirmeyi deneyebilirsin

Merhaba ,

Ben 4 yıllık evliyim. 1,5 yaşında bir kızım var. Eşimle maddi sıkıntılar yüzünden zor dönemler geçirdik ama hiç birbirimizden soğumamıştık. Sonrasında yaklşık 6 - 7 ay önce aileler yüzünden tartışma yaşadık ve ayrılma noktasına kadar geldik. Ben bu arada bir psikologtan yardım almaya başladım ve ilaç kullanmaya başladım. Sonra eşimin yanına döndüm. Tarih tam olarak 8 aralık . O günden berieşimle ilişkiye girdiğimizde hiçbir şekilde zevk almıyorum. Bazen bu durumdan dolayı onu terslediğimde oluyor yada ilişki esnasında veya sonrasında kendimi kötü hissediyorum. Yaşadığımız sorunlar ondan soğumama sebep oldu ama ilişki esnasında hiç zevk almamak sadece bununla alakalamı doktora gitmem gereklimi sizce? Yada kullandığım ilaçlar ve artı doğum kontrol hapı bu durumda olmama sebep olabilirmi....

saglık ocagındakı ebe dogun kontrol yöntemlerınden bahsederken dogum kontrol hapının istegı azalttıgını söylemıştı bı de ablam antıdepresan kullandıgı günlerde hiç orgazm olamadıgını ve antıdepresanında çok isteksızlık kuruluk yaptıgını sölemıştı.... ikiside isteksızlık yapıyo ee bı de zaten kavgalı zor günler geçırmışsınız bu da çok etkılı oluyo öyle kavgayı bırak bıraz tartısınca bıle ınsan sevişmek falan istemıyo... zamanla gecer...

Back