- Konu Sahibi gamzeli_st
30 ağustosta sözlendim.. Ayrı şehirlerdeyiz.. Sözümde sadece yüzük takıldı ben ona o bana alyans aldık.. Nişan gibi oldu müzikli oyunlu kendiliğinden gelişti.. İstemeye gelindiğinde bizimkiler ne düğün gününe ne nişan yapılırmı yapılmazmı konularına girmedi iki tarafta.. Sonra iş bana kaldı annesi olsun o olsun nişan yapmayalım masraf olur dediler bende tamam dedim.. halbuki bizimkiler nişan yapıcaz sanıyolardı öyle ortadan kalktı.. Düğünede kimse gelmez nikah yapalım dediler bende içimden dedim nişan gitti bari düğün kalsın yoksa üzüldüm cidden heves ettiğim hayal ettiğim gibi olmuyo diye
kimse gelsede gelmesede düğün yapıcaz dedim tamam dediler
İstemeye gelip yüzük takıp gittikten sonra bize hiç gelmediler.. Biz onlara bi kere gittik o kadar..Şimdi ev tutmuşlar altlı üstlü oturcaz ama düğün 2012 eylül fln.. onlar erkenden tutmuş taşınıyolar şimdi.. Sözlümde diyoki buraya gel evimize bak yatak odasıda beğeniriz hemde anneme yardım edersin temizliğe.. bende dedimki ailem gelmeden gelemem.. Onlar gidelim demedikçede ben demem dedim.. Oda babamı aramış babamda pek anlamaz bu işlerden tamam gideriz dedi..
Ya şimdi anlamadığım biz madem sadece söz yaptık nişan yapmıyoruz niye hiç bu bohçalardan olsun hediye olsun gelip gitmeleri olsun niye olmuyo bunlar.. onların gelmesi lazım değilmi yanlışmı düşünüyorum.. Tamam kurban kesiyolar diye gelemeyebilirler ama bizimde gitmemiz hoş olurmu en son biz gittik 1,5 2 ay oldu onlar gelmedi.. Fikirlerinize ihtiyacım var
Gitmelimiyiz ?
Gitmemelimiyiz ?
:18:
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
İstemeye gelip yüzük takıp gittikten sonra bize hiç gelmediler.. Biz onlara bi kere gittik o kadar..Şimdi ev tutmuşlar altlı üstlü oturcaz ama düğün 2012 eylül fln.. onlar erkenden tutmuş taşınıyolar şimdi.. Sözlümde diyoki buraya gel evimize bak yatak odasıda beğeniriz hemde anneme yardım edersin temizliğe.. bende dedimki ailem gelmeden gelemem.. Onlar gidelim demedikçede ben demem dedim.. Oda babamı aramış babamda pek anlamaz bu işlerden tamam gideriz dedi..
Ya şimdi anlamadığım biz madem sadece söz yaptık nişan yapmıyoruz niye hiç bu bohçalardan olsun hediye olsun gelip gitmeleri olsun niye olmuyo bunlar.. onların gelmesi lazım değilmi yanlışmı düşünüyorum.. Tamam kurban kesiyolar diye gelemeyebilirler ama bizimde gitmemiz hoş olurmu en son biz gittik 1,5 2 ay oldu onlar gelmedi.. Fikirlerinize ihtiyacım var
Gitmelimiyiz ?
Gitmemelimiyiz ?
:18: