Arkadaşlar geçen yaz ben sivilce için bir maske yaptım. Maske tarçın ve limon karışımıydı. Yüzüm güneşten kızarmışken maskeyi uyguladım ve suratım çok kötü oldu soyulmaya başladı ve şu anda izi kaldı. Bekledim belki geçer diye ama 1 yıldır geçmedi. Sürekli gittiğim ortamlarda, fotograflarda kendini belli ediyor.
Mesela geçen arkadaşlarla havuza gittik havuzdan bir çıktım suratım kıpkırmızı. Aynı şekilde banyodan çıkıyorum yine kıpkırmızı.
Şu ana kadar bepanthene,dermokil kil maskesi,güneş kremi denedim ama geçirmedi.
Arkadaşlar bana yardım edermisiniz sizde ve ya bir tanıdığınızda oldumu olduysa nasıl geçti.
Not: Pahalı ürün felan hiç farketmez yeterki geçirecek kesin bir ürün ve ya yol olsun.
Lütfen bendede var nasıl geçer gibi yorumlar yazmayalım arkadaşlar sadece forum kirliliğine sebep oluyor. Bir bilen çıkarsa zaten paylaşır hepimiz yararlanırız.
İlgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.
Mesela geçen arkadaşlarla havuza gittik havuzdan bir çıktım suratım kıpkırmızı. Aynı şekilde banyodan çıkıyorum yine kıpkırmızı.
Şu ana kadar bepanthene,dermokil kil maskesi,güneş kremi denedim ama geçirmedi.
Arkadaşlar bana yardım edermisiniz sizde ve ya bir tanıdığınızda oldumu olduysa nasıl geçti.
Not: Pahalı ürün felan hiç farketmez yeterki geçirecek kesin bir ürün ve ya yol olsun.
Lütfen bendede var nasıl geçer gibi yorumlar yazmayalım arkadaşlar sadece forum kirliliğine sebep oluyor. Bir bilen çıkarsa zaten paylaşır hepimiz yararlanırız.
İlgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.