• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtiyacim var

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
selam hanimlar konuyu dogru yere acmamis olabilirim kusura bakmayin.
ben almanyada yasiyorum ve türkiyeye yerlsecegim. yazdan sonra dügün düsünüyoruz fakat ben bir taraftan bi kac bisey bakinayim dedim. fakat sormak istedigim sey su: türkiyede mutfak arac ve gerecleri pahali mi? yani mesela burda el mixerini 10 euroya bulmak mümkün...mutfak robotlari da 20eurodan basliyor...bu sebepten karar veremedim neyi burdan alip neyi türkiyeden alacagima. sagolsun sözlümün de hicbiseyden haberi yok.
koli koli de gelmek istemiyorum o yuzden yardimci olursaniz sevinirim.

Canım öncelikle hayırlı olsun.El mixeri burda da 20 tl ye bulmam mümkün fakat kalitesi arttıkça fiyatıda artıyor.Mesela düzgün bir blendır seti almaya kalkarsan burda tahmini 150-200tl civarı ödersin.Çok yüklenme ama bence sen biraz elektronik eşya alabilirsin ordan ufak tefek olanlardan:)

Evet ben dün Braun Çift Rendeleme ve Hamur Ataçmanlı Blender Setini sormuştum 280tl ve
Braun Multiquick Profesyonel Blender Seti de 150tl dediler.

selam hanimlar konuyu dogru yere acmamis olabilirim kusura bakmayin.
ben almanyada yasiyorum ve türkiyeye yerlsecegim. yazdan sonra dügün düsünüyoruz fakat ben bir taraftan bi kac bisey bakinayim dedim. fakat sormak istedigim sey su: türkiyede mutfak arac ve gerecleri pahali mi? yani mesela burda el mixerini 10 euroya bulmak mümkün...mutfak robotlari da 20eurodan basliyor...bu sebepten karar veremedim neyi burdan alip neyi türkiyeden alacagima. sagolsun sözlümün de hicbiseyden haberi yok.
koli koli de gelmek istemiyorum o yuzden yardimci olursaniz sevinirim.

merhaba tatlim bende almanyada yasiyorum. Arkadaslarinda dedigi gibi birkac elektornik esya alabilirsin. Ütü mixer blender seti gibi. Istersen internettede arastirabilirsin ama elektronik esyalar Türkiye´de buraya nazaran daha pahali oluyor. FAzla abartmadan birkac sey alabilirsin. Mesela pizza tavasida alabilirsin. KUllanisli oluyor ve trde cok daha pahali. Götürmesi biraz zor oluyor gercekten.

Bu arada hayirli olsun allah tamamina erdirsin..

tsk ederim :)) cevaplariniz icin. ben simdi yemek takimimi tchibo'dan aldim...türkiyede de tchibo var ama arada 10 lira kadar fark var o yuzden alayim dedim begenmisken. simdi 4 kisilik yemek takimim var toplam 50 euro ödedim. bana simdi 4 kisilik azmis gibi geliyo. bide bunu günlük kullanmayi düsündüm. bi kac hafta sonra pembe rengi de geliyomus (ben mavi aldim). onlarida mi alsam diyorum? o zaman toplam 100 euroya gelmis oluyor. ben fiyat ayarlama konusunda kötüyüm sanirim. abartiyomuyum yoksa normal mi bilemedim de.
bide linkini yolliyim siz de bakin.

Geschirr & Wohnideen in frischem Design bei Tchibo

tsk ederim :)) cevaplariniz icin. ben simdi yemek takimimi tchibo'dan aldim...türkiyede de tchibo var ama arada 10 lira kadar fark var o yuzden alayim dedim begenmisken. simdi 4 kisilik yemek takimim var toplam 50 euro ödedim. bana simdi 4 kisilik azmis gibi geliyo. bide bunu günlük kullanmayi düsündüm. bi kac hafta sonra pembe rengi de geliyomus (ben mavi aldim). onlarida mi alsam diyorum? o zaman toplam 100 euroya gelmis oluyor. ben fiyat ayarlama konusunda kötüyüm sanirim. abartiyomuyum yoksa normal mi bilemedim de.
bide linkini yolliyim siz de bakin.

Geschirr & Wohnideen in frischem Design bei Tchibo

hmm anladim canim. Ama günlük olarak olsa bile bence 4 kislik az. Iki kisi olsaniz bile yetmezki. Canim bence böyle seylerini yemek takimi, catal bicak takimi, tencere takimi, ev tekstil ürünlerini türkiyeden al hem götürmek dert olmaz hem cok daha güzelleri var türkiyede. Almanydan türkiyede bulmayacagin orada pahali olan seyleri alirsin senin icin daha iyi olur mesela elektronik esyalarin. Birde cok begendigin birsey olursa al ufak tefek. Evet tchibo türkiyede daha pahali ve tupperware. Onlardanda alabilirsin begeniyorsan. Bu nacizane benim fikrim...

Bu arda almanyadan aldiklarini tr nasil götüreceksin???

Canim bende yurtdisindanim.. Hem türkiyede hemde burada ceyiz alisverisini
yapmis biri olarak, tavsiye edebilecegim ürünlerin basinda elektirikliler geliyor..
Mutfak icin elektronik esyalarini almanyadan al, angebotlari takip et..
Trde biraz daha pahali oluyolar cnkü..

Yemek takimlarinin en güzelleri kalitelisi tr de var canim,arastirirsin gitmeden önce.
Nevresimler,yorganlar vs onlarinda yeri yine türkiye.. hemde en güzellerinden..
Yani buradan cok fazla yük yapma,türkiyeye giderken benim valiz SINIRim hep 25kgyi gectigi icin
ayriyetten para ödüyorum ve buda cok canimi SIKIyor haliyle :-)

Son düzenleme:
canim ben kargoyla götürecegim. bavulla degil. daha ucuza geliyor. bide tasima isi icin olunca zaten daha ucuza geliyor...
tchiboda bu yemek takimini cok begendigim icin aldim valla dayanamadim :)) bide bizim evlilik 1 ay gibi kisa bir sürede olmasi gerekiyor benim burda ki sözlesmem 31 agustosa kadar sürüyor o bakimdan burdan da biraz hazirlik yapiyim dedim...
bende o zaman indirimleri takip ederek alirim ufak tefek elektrikli ev aletlerini...bu yemek takiminin pembesi gelecekmis onuda alinca toplam 8 kisilik oluyor o da yeterli diye düsünüyom :)) orda nasilsa kimsem yok heheheh

Nasil kargoyla canim ? postaya mi vericeksiniz
kargoyu cok pahali biliyorum ben ondan merak ettim..
Yük tasima sorunun yoksa cok güzel, kirilmicaklardan alirsin..

Benim alma dedigime bakma bende dayanamayip aliyorum
ama sonra acisi cikiyo iste yolculukta :9:

Daha gidecek bi dünya esyam var hepsini nasil getiricem diye
kara kara düsünüyorum..

merhaba cnm bende almanyadayim bende insallah 2011 gelini olcam ve ceyizimde yok denilcek kadar az esya var yani mutfak esyasi filan gibi annemle konustuk ankaraya gittigimizde herseyimi ordan alcaz hem artik türkiyede her sey var cesit cesit ararsan her fiyata uygunda var herseyin en güzeli orda bence sende ordan al ben burdan aldigim ufak tefek seylere bile pisman oldum anlayacagin herseyini ordan al derim ben

Canim bende yurtdisindanim.. Hem türkiyede hemde burada ceyiz alisverisini
yapmis biri olarak, tavsiye edebilecegim ürünlerin basinda elektirikliler geliyor..
Mutfak icin elektronik esyalarini almanyadan al, angebotlari takip et..
Trde biraz daha pahali oluyolar cnkü..

Yemek takimlarinin en güzelleri kalitelisi tr de var canim,arastirirsin gitmeden önce.
Nevresimler,yorganlar vs onlarinda yeri yine türkiye.. hemde en güzellerinden..
Yani buradan cok fazla yük yapma,türkiyeye giderken benim valiz SINIRim hep 25kgyi gectigi icin
ayriyetten para ödüyorum ve buda cok canimi SIKIyor haliyle :-)

evet benimde 30 kg yük hakkim var kiyafetmi götüreyim yoksa aldiklarimi mi en iyisi ordan alamk bende kücük elektirikli aletleri burdan aldim angebotlari takip etmek iyi fikir aslinda ama ben alcaklarimi adim elektrikli olarak digerlerinide ankara dan insallah :) en iyisi öyle bence

ah sorma canim ya cok dertliyim ben valiz konusunda
birde pegasus la ucuyorsan daha az yük miktari
sen thy havallariyla ucuyosun sanirim dimi?
bu sefer bende thy almayi düsünüyorum cnkü 30 kilo bavul
8 kiloda el canatasi hakkimiz oluyor..
dedigin gibi iki valiz gidecek kiyafet var daha,digerlerini tasi tasi anca bitti
birde bikac ceyizlik esyam var ben diyim 3 koli sen de 4 koli :1:

yani ben suan hem pismanim hemde buradan aldiklarima özeniyorum
ama gercekten yük yapmamak lazim..

Son düzenleme:
türkiye ile yurt disi fiyatlarin arasinda fark var ve uygun fiyata kaliteli ev arac gerecleri daha kolay bulursun yurtdisinda daha cok indirimler ve firsatlar oluyor cesitlerde ona göre bence begendigin uzun süreli kullanicagin mixer v.s.a gibi aletlerin bi bölümünü alabilirsin ki ben olsam öyle yapardim

Back
X