siz kore ameliyatlarını çok takip ediyorsunuz başka yorumlarınızda da okudum : ) benimde çok ilgimi çekiyordu, evet çok başarılılar fakat bizim doktorlarımız kadar değil, onlarda tek tip burun yapısı var hepsi birbirine benziyor, revizyon olacak olsam koreye giderim demişsiniz ama sizi orda ameliyat etmezler, bir arkadaşım korede ameliyat olmak istedi ve doktorlar reddetti biz bu tip bir burun yapmadık ve nasıl sonuçlanacağını bilmiyoruz diye ameliyat yapmaktan kaçınmışlar, yani türkiyede doktorlar birçok tip burun yapısı olduğu için hem dezavantajlı hem avantajlı, tabi doktorların tecrübe kazanma aşamasında maalesef mutsuz ettiği hastalar da olabiliyor. muhammet dilber konusunda da bir şey söylemek istiyorum ben de kalın deriliyim, beni ameliyat etmeyi kabul etti, bence kendisi mutlaka ki cilt tipine bakıyordur ama ameliyat edip etmemeye karar verme aşamasında daha çok bilinçli hasta seçimi yapıyor, olabilecek olanın dışında istekleri olan fakat cilt tipi yüz yapısı bunu karşılamayan ama bunu da kabullenmeyen hastaları tercih etmiyor. ya da burun ameliyatına gerek görmediği hastaları kabul etmiyor, benim anladığım bu yönde. kabul etmediği hastalarına bilinçsizler demek istediğim anlaşılmasın hepimiz bir burun ameliyatından sonra muhtesem değişim geçireceğimizi sanıyoruz kimileri değişiyor evet fakat kimileri de ameliyat olmasa daha iyi olur durumunda olabiliyor ve doktor bunu görebildiği için yapmıyor olabilir ya da tatmin olamayacağını anladığı için. beklenti ve beklentinin ne derece karşılanabileceğine bakıp karar veriyor.