• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

Bebepopi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
151
39
13
28
bir buçuk senelik evliyim ikinci evliliğim birinci evliliğinden bir kızım var 3 ayda hamile kaldım bu ikinci evliliğim 1 buçuk sene icnde sadece kimyasal bir dusugum oldu benim aylardır gittiğim doktor senin polikistik yapın var dedi hocam geçmez mi dedim bu göz yapını nasıl ki değiştiremem bunu da değiştiremem dedi hormon tahlillerim güzel dheaso4 dışında o biraz yüksek serbest testeron biraz yüksek düzenli adet oluyorum ben günü gününe sayılır hatta polikistik sendromu ayrı yapısı ayrı diyor doktor dünden beri çok kötüyüm anne olamayacağım diye çok korkuyorum bu arada yüzümde hafif tüylenme ve kistik sivilcelerim oluyor onlar sayesinde kendimi tamamen kısır hissediyorum hayata küstüm resmen sizce çok mu abartıyorum ve doktor sendrom ayrı yapı ayri diyor anlamadım hicbir şey bi 10 kilo fazlam var bu arada kusura bakmayın lütfen uzun oldu ama çaresizlikten yazmayı istedim

Back