Yardımınıza ihtiyacım var

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.840
348
Konum bir süre taşınmazsa memnun olurum. Halsizlik yorgunluk şikayetiyle Geçen gün dahileyeye tam kan sayımı yaptırdım. Dün ben sonucu almaya gidemedim eşim gitti. Kansızlık kritik seviyede tiroidleri de sıkıntılı demiş. Kansızlık için ilaç vermiş b vitamini falanda vermiş... Fakat tiroid in sıkıntılı olması tehlikeli bir durum değil mi. Yada nasıl bir tedavi uygulanır. Bilgisi olan bayanlar yardımcı olabilir mi

Ya az çalışıyodur ya fazla.
Bunun için sentetik tiroid hormonu içeren ilaç verecek. O kadar.

Kansizlik kritik seviyede ise damardan serumla ilaç veriliyor. Çok düşük değilmiş demek. Aile hekimliğinde testleri tekrarlayın ve sonuçları kendiniz alın. Hem ikinci bir göz daha görmüş olur.

Kansizlik kritik seviyede ise damardan serumla ilaç veriliyor. Çok düşük değilmiş demek. Aile hekimliğinde testleri tekrarlayın ve sonuçları kendiniz alın. Hem ikinci bir göz daha görmüş olur.
Ya öyle mi bunu duymamıştım. Tiroid sıkıntılı diyip havada bırakması canımı sıktı aslında. Çünkü bildiğim kadarıyla hamile kalındığında çocukta zihinsel engele bile neden olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…