• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var..

Ece naz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
5
0
1
29
Herkese merhabalar. Yazım biraz uzun olacak ama okuyan ve fikirde bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Ben biyoloji bölümünden yeni mezun oldum ve birincilikle bitirdim. Her aile gibi benim ailemin gözünde de oldukça yüksek bir yerdeyim. Ancak erkek arkadaşım bir takım sebeplerden dolayı üniversiteyi bırakmak zorunda kalmıştı, o dönem de askerliğini yaptı . Kendisi bizim ailecek tanıdığımız bir ailenin oğlu ve benimde çocukluk arkadaşım. Ancak Benim üniversite okumam ve 1.lik ile bitirmem onun da şuan güvenlik işi yapması hep konuşuluyor yüzüme vuruluyor. Kimse acaba çocuk neden bıraktı ya da en azından askerliğini yapmış işi var demiyor . Aksine küçümseniyor. Çok üzülüyorum bu duruma lütfen bana yardım edin. Herşeyin maddiyat olmadığını düşünen vardır elbet öyle değil mi ?

Hemen hemen yakın durumdayız onu söylemeliyim ama biz daha aileleri ortaya katmadık tabiki katınca olacakları tahmin ediyorum. Ben seviyorum o beni seviyor ve ondan önce görüştüğüm erkek şuan da ilerde rahat 5 6 bin kazanacak bir bölümde okuyor gel gelelim ki insanlıkalarına sevgilerine bağlılıklarına eskisinde yaşamadigim dert kalmadi ve ben simdiki sevgilimi hiç kimseye hiçbir şeye değismem benim ailemde laf ettikleri zaman ki edecekler elimden geleni yapar o çocuğu alırım kim ne derse desin ben evleniyorum o benim kocam olacak o evde açta kalsam ben kalacağım beni el üstünde tuttuktan sonra gerisi boş

Keşke insanlara maneviyatın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatabilsek ama maalesef dünya maddiyat ile dönüyor.. inşallah ikimizde çok mutlu oluruz

Merhaba, benzer durum bende de vardı maddi manevi aramızda çok fark var. Ailemin dolduruşuna gelip karşı tarafa kötü davrandım, herşeyi yansıttım. İlişkim çok kötü duruma geldi ne olur sen öyle yapma. Bu tavsiyeyi vermek için yazmak istedim. O zamanlar ben de hep buralardan araştırıyordum aradaki fark ne kadar önemli diye :)
Sevgimin arkasında durduğum sürece ailem de kabullendi artık pek laf etmiyorlar, ederlerse de yapıcak bir şey yok benim seçimin bu şekilde.
He tabii aradaki fark ilerde seni rahatsız eder mi mutsuz olabilme durumun var mı onu bilemiyorum, umarım olmaz. Aile çok önemli, ben de aileme çok düşkünüm ancak bu senin hayatın, yaşayıp görmen en doğrusu olur.

Kesinlikle öyle . Hani kültürsüz cahil birisi olsa haklılar da İnan'ın benden çok okur araştırır . Ben sevgimin arkasında duruyorum sadece herkesin yaptığı hadsiz yorumlar çok üzüyor . Ama inşallah herşey güzel olacak .. çok teşekkür ederim

Back