• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var lütfen kızlar

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Siteye uzun zamandır girmiyordum şuan fikirlerinize çok ihtiyaç duyuyorum çünkü kendimi çok yorgun ve yalnız hissediyorum. Mayıs ayında nişanlımdan ayrıldım ne yazıkki aldatılarak. O dönemler en yakın dostum senin sevgilin var benim yok diyerek bir sürü sorun ve kıskançlık çıkarıp iletişimi kesmişti. İş yerinde arkadaşlarım var ama tüm rahatlıkla anlatamıyorum. Kısaca size ihtiyacım var.
29 yasıma girdim güzel ve sevdiğim bir işim var. Mayıs ayında ayrıldıktan sonra uzun bir süre kimseyle görüşmeyeceğim dedim kendime ama tesadüf eseri iki ay önce biriyle yollarım kesişti. Hayatımda gördüğüm en masum en saf insanlardan biri. O bana ilk görüşte aşık oldu bende hoşlandım ve görüşmeye başladık. Sorun ne derseniz ben eski olaydan dolayı güvensizlik yaşıyorum. Nasıl olduğunu anlamadığım biçimde de ilişki evlilik odaklı ilerliyor. Onun cephesinde bana karşı acaba yok beni sevdiğinden emin. Ben eskisine karşı hiçbirşey hissetmiyorum asla zaten ilişkinin de son 6 ayı uzak ülkeler ve ilgisizlikle geçmişti. Çok bir eksiklik yaratmadı yani bende. Attığı kazıklada iyice soğudum.

Benim sizlere sorum neden kendimi eksik hissediyorum? Güvensizliklerim geçer mi? Şifrelerini herşeyini çekinmeden verebilen biri. Ama ben bir cafeye gitsek baskasına bakıyor mu korkusu yaşıyorum. Halbuki asla bakmıyor. Beni aramadığında yazmadığında eksik hissediyorum mutsuz oluyorum üzülüyorum sorun yapıyorum. Son taktığımda çok beklentili mi göründüm de bu iş evliliğe kaydı düşüncesi. Kendimi geri çekicem dedim ben bu seni istiyorum memnunum diyor. Sizce benim bu zekamdaki sorun ne olabilir? Depresyon mu acaba? Çözüm var mıdır ben böyle güzel bir adamı kaybetmek istemiyorum nolur bana yardım edin

Çok normal böyle hissetmen haketmediğin şeyler yaşamışsın yol yakınken kurtulmuşsun ne güzel.. sevinmen lazım kendine ve karşındakine şans vermen lazım zamanla geçicektir

Canım çok normal bu hallerin. Travma gibi birşey yaşamışsın kolay mı nişandan sonra ayrılmak.
Senin kendine güvenin azalmış. Kendine güvenin olsa zaten karşında olan insandan şüphelenmezsin. Adamın yaptığı birşey yok zaten şüphelenmem için de bir sebep yok. Depresyon değil ama ufak tefek psikolojin bozulmuş.
Bunu öGüven eksikliğin için gidip görünebilirsin dra. Ben gitmiştim çok iyi geldi. Bir ara bende acabalar yüzünden kafayı yiyordum :)

Çok normal böyle hissetmen haketmediğin şeyler yaşamışsın yol yakınken kurtulmuşsun ne güzel.. sevinmen lazım kendine ve karşındakine şans vermen lazım zamanla geçicektir
Evet çok istiyorum ona şans vermeyi teşekkür ederim

Canım çok normal bu hallerin. Travma gibi birşey yaşamışsın kolay mı nişandan sonra ayrılmak.
Senin kendine güvenin azalmış. Kendine güvenin olsa zaten karşında olan insandan şüphelenmezsin. Adamın yaptığı birşey yok zaten şüphelenmem için de bir sebep yok. Depresyon değil ama ufak tefek psikolojin bozulmuş.
Bunu öGüven eksikliğin için gidip görünebilirsin dra. Ben gitmiştim çok iyi geldi. Bir ara bende acabalar yüzünden kafayı yiyordum :)
Ayrılıktan sonra yıkılmadım ama çok zor günlerdi yinede. Kendime güvenim kayboldu yine aynı ieyler olur mu korkuları var doktor iyi seçenek sanki çok teşekkürler

Bence bunların hepsi zamanla geçer. Karşına çıkan insanı, bu durumda adamı, olduğu gibi kabul etmelisiniz. Bir şeyini yakalarsanız veya beğenmediğiniz bir huyunu görürseniz sakın düzeltmeye çalışmayın, çünkü özünde nasılsa, hep öyle kalacaktır. Anı yaşamaya bakın, rahat olun.

Valla konu sahibesi psikolıglara sorunlu insanlar değil, sorunlu insanların yaraladığı normal insanlar gidiyor bence. Siz de o takımdansınız, ben de. Ne kadar normal olsak da, anormal insanlar gelip zorla psikolojimizi bozup basıp gidiyorlar sonra. Ben de kimseye güvenemiyorum. Ne denir bilemedim. Burdaki önerileri ben de takip edeceğim.

Bence bunların hepsi zamanla geçer. Karşına çıkan insanı, bu durumda adamı, olduğu gibi kabul etmelisiniz. Bir şeyini yakalarsanız veya beğenmediğiniz bir huyunu görürseniz sakın düzeltmeye çalışmayın, çünkü özünde nasılsa, hep öyle kalacaktır. Anı yaşamaya bakın, rahat olun.
Haklısınız teşekkür ederim

Valla konu sahibesi psikolıglara sorunlu insanlar değil, sorunlu insanların yaraladığı normal insanlar gidiyor bence. Siz de o takımdansınız, ben de. Ne kadar normal olsak da, anormal insanlar gelip zorla psikolojimizi bozup basıp gidiyorlar sonra. Ben de kimseye güvenemiyorum. Ne denir bilemedim. Burdaki önerileri ben de takip edeceğim.
Evet bende katılıyorum genelde sorunlu insanların yara açtıkları gider psikologlara. Güvendem ziyade sanırım bir garanticilik başlamış bende hemen olsun isteği. Akışına bırakmaya karar verdim.

Çivi çiviyi söker bu ilişkine dört elle sarılıp herşeyin güzel olmasını dileyeceksin.

Back