yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Esinin hesabından yayinlayip sifresini degistirebilirsin. Böylelikle gonderiyi silemez,

evet yapabilirim ama onların seviyesine inip onlar kadar küçülmelimiyim bilmiyorum
ben bütün yazışmaları kadının oğlu ve kızına göndermeyi düşünüyorum birde eşimin ailesine
sonrasında da evi üzerime yapsın boşanıcam demek istiyorum

valla ben tazminat nafaka istemiyorum evimi versin çocuğumla kendime bir gelecek kurarım ben bu evi alabilmek için çok yokluk çektim ben çocuğumu başkalırın kıyafetliyle büyüttüm tam borçlarımız bitti rahata erdik dedim bu seferde kocam yoldan çıktı Rabbim hakkımızda hayılısını versin

evi üzerine yaptır iyiliğe tut sinsi yaklas benim gururum var aradan cekilecem de sonra vur tekmeyi

teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
Siz bence bunları mahkemede kullanıp eşinizden ve o kadından çok iyi bir tazminat talep edin . Ama boşanın bu adamdan cacık olmaz. Eşinizin ailesine de gösterin ,bilsinler oğullarının yediği haltları.
İlla içim soğumuyor derseniz kadının oğlu görsün mesajları

ilk olarak bi avukata git durumu anlat boşanma davası aç sonrasında da kadına da yıprandığın için ayrıca dava açabilirsin bu yazışmaları da al kaının torununa varıncaya kadar at . ve de güçlü ol kendine hakim ol

Tazminat alın mutlaka, ikisinden de
Canları yansın diye

ayyyy inanaın size kıyamam lütfen üzülme siz cok fedakar birisinz inanaın su an yanınızda olsam sarılırım ne olr üzülme
ev senin merak etme sadece uyanık ol al o evi.bu saateten sonra kendini ve cocugunu düşün hep böyle hareket et
o kadınında su an yanında olsam sacını basını yolardım azmıs nene

15 gündür kendi kendime konuşmakta kafayı yemek üzereydim Allah hepinizden razı olsun biriyleriyle konuşmak ne kadar iyi geliyor kimseye bu durumu anlatımoyurm kocam beni 60 yaşında bir kadınla aldatıyor diyemiyorum onlar utanmıyor ama ben bu durumdan çok utanıyorum

çok teşekkür ederim keşke bir olsa söyle sarılıp doya doya ağlıyacağım

Sen utanilacak bir sey yapmadin ki neden utaniyorsun. Onlarda da utanacak yiz olsa zaten yapmazlardi. Ama malesef zaman o kadar kotu insanlar o kadar igrenc ki ben artin duydugum hic bir seye sasirmiyorum. Allaha dua et ve dogru yoldan ayrilma. Onlarin yazismalarini ifsa etsen bile emin ol icin yine de sogumayacak. Belki de basina daha cok bela olacaklar. Tek basina olsan hadi neyse ama bir de evladin var. Lutfen ne bir sey yaparken sadece onu dusunerek hareket et. Onlarin yedigi halt eninde sonunda duyulur hic bir sey gizli kalmaz bu hayatta.

ailenden güvendiğin birine anlat akıllı bir avukatla iletişim kur.ve hemen harekete gec

bu akşam eve gelicek suratına tükürmeden nasıl durucam bilmiyorum birde bunlar yetmezmiş gibi ben bunların yüzünden oğluma sürekli yalan söylüyorum babanını söyle işleri var o yüzden gelemiyo diye çocuğumun piskolajisi bozulmasın diye çok uğraşıyorum ama kimin umrunda

oğlum olmasaydı zaten şimdi ben onlara belkide çoktan yapmıştım yapacağımı

hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim şimdi biraz oğlumla ilgilenmeliyim gelişmeleri yazarım insallah dua edin ne olur Rabbim hakkımda hayırlısını versin diye

hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim şimdi biraz oğlumla ilgilenmeliyim gelişmeleri yazarım insallah dua edin ne olur Rabbim hakkımda hayırlısını versin diye
oğlunla ilgilen hiç kendini yıpratma biliyorm su an cok kötüsün ama senin için artık oglun ve sen varsın önemli olan ikinizsinz su an

bunları delil olarak sunarak zına dan bosanma davası acın, çocugunuz ıcın yuklu bır nafaka ve kendınız ıcın her ıkı taraftanta tazmınat talep edın, bosanmaya karsı cıkarsa esınız uzaklastırma alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…