yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

ya bu arada inşallah ben eşimin telefonuna nasıl ulaştığımı anlatarak kötü birşey yapmamışımdır

o kadar kötüyümki anlatmam
belki normal hiç tanımadığım başka bir kadınla aldatılsam
yine üzülür kırılır ama boşanır çıkardım işin içinden
ama bu durum çok yaraladı beni evinde yemek yediğim
sofrasına çocuğumu oturttuğum birinin bunu yapması çok ağırıma gidiyor

kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın
Boşanın bunlar ruhunuzda derin yaralar acmadan sadece kendinizi düsunerek boşanın ....Bırakın kim ne yapiyorsa yapsin....

Uy şeytana ablacım kocanın da kadının da duvarında yayınla konuşmalarını

Katılıyorum valla. Onlar her naneyi yiyecekler ama seviyelerine düşmemek için aldatilan susacak. Öyle bir kampanya yok. Rezilliklerine daha çok rezillik katmak için elimden geleni yaparım. Ha tabi gerçekten bosanacaksam. O kadar hengameye rağmen Susup beyimdir yapmış bi hata diyeceksem hiiiiiiiic kurcalamam bile

dava açamam önce evi benim üzerime yapıcak sonra ondan sonra evi üzerime geçirmeden benimle bir sözleşme yapıp evden hiç bir hak talep etmediğini belirtmeden boşmam ben bu evi alana kadar ne zorluklar ne sıkıntılar çektim öyle istediği gibi çekip gidemez

teknoloji kısmını internetten bakıp öğrenebilirsiniz ama isterseniz yapmayın
ben yaptım gördüklerim okuduklarım karşısında perişan oldum işin en kötü tarafıda bu adam bir ay önce benden ikinci çocuğu istedi bu mübarek ayda beni bu kadar üzüp ağlattı ya Allahım nasıl biliyosa öyle yapsın günleri uyku yok yemek yok evin içinde kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum üstelikte yalanlarla inkarlarla boğuşuyorum bana dua edin ne olur bir anca kurtulayım bu durumdan

valla eşinizmi zengin 60 yaşındaki kadınmı zengin onu çözmeye çalışıyorum,bu ilişki sevgi ilişkisi olmaz çünki ,ben olsam bu saatten sonra keserim muhatap olmayı ikisiylede, veririm mahkemeye alırım tazminatları dımdızlak kalsınlar ortada

teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
Pek anlamam teknolojiden eşinin Face sinden gece yarısı yazışmaları yayınla herkese rezil olsunlar okadına cocuk lafında gönder onlar annelerine iyi bir ayar ceker kocana eşe dosta rezil olduğuyla kalır bakalım arkadaşları nasıl bir şerefsiz oldugunu yüzüne vururlar bu benim fikrim eger düzelme şansına inanıyorsan kocana sahip cık bu yanlışı düzeltmesini yardım et iyi günde kötü günde diye ses verdik o sözünden dönüyor sen kendini kalbini gururunu önüne koy hangisi agır basacak ona göre davran allah yardımcın olsun.

kadın emekli tarih öğretmeni kirada oturuyor zengin falan değil
çok bakımlı minyon yaşını göstermiyor sadece çok fazla sosyal sorumluluk
projelerine katılıyor bu yanı belki etkilemiştir eşimi diye düşünüyorum başka ne olabilirki aklım almıyor

Çok kötü bi durum Allah yardımcınız olsun kimsenin başına da vermesin ben de sizin gibi harap olurdum böyle birşey yaşasam. Eşiniz sizin bildiğinizi biliyor mu inkar ediyor diyorsunuz ya hiç konuştunuz mu eşinizle bu konu hakkında

benim hala bu yaşımaları okuduğumdan iksininde haberi yok beni salak yerine koyup evde onu beklediğimi zannediyor o yüzden bişey diyemedim sadece ben sana ikinci bir şans verme konusunda düşünücem dedim

ben bildiğimi söylüyorum ama o inatla inkar ediyor çünkü yazışmalarını okuyup kaydettiğimi henüz bilmiyor

teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
Bu sekilde kendi hayatini ve cocugunun hayatini cekilmez hale getirmekten baska bir sey yapmazsin. Adam sana evi biramis git evi uzerine devrettir anlasmali bosanma davani ac evladini velayetini al gir ise calis. Kendine sil bastan mutlu bir hayat kur evladinla mutlu huzurlu bir hayat sur. Intikam duygusunu falan bosver. Allah buyuk Ona havale et. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Allah yar ve yardimcin olsun. Ama biraz mantikli hareket edin lutfen boyle hayat gecmez.

ALLAH YARDIM ETSİN su mübarek aylarda
sizi cok akıllı buldum sakın üzülmeyin
evinizi kurtarın baska hicbirseye kafa yormayın evinz olursa her türlü gecinir yasarsınz yavrunuzla
ve esinz emin olun çokkk pisman olur
allah akıl fikir versin nasıl buluyorlar nasıl böyle işlerle ugrasıyorlar yarabbim
o kayıtlarda elinde dursun mahkemede tazminat nafaka vs.. için gerekir sakın sakın gözün gibi bak onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…