- 1 Haziran 2017
- 51
- 62
- 3
- 45
- Konu Sahibi caresizim38
-
Boşanın bunlar ruhunuzda derin yaralar acmadan sadece kendinizi düsunerek boşanın ....Bırakın kim ne yapiyorsa yapsin....kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın
Uy şeytana ablacım kocanın da kadının da duvarında yayınla konuşmalarını
Pek anlamam teknolojiden eşinin Face sinden gece yarısı yazışmaları yayınla herkese rezil olsunlar okadına cocuk lafında gönder onlar annelerine iyi bir ayar ceker kocana eşe dosta rezil olduğuyla kalır bakalım arkadaşları nasıl bir şerefsiz oldugunu yüzüne vururlar bu benim fikrim eger düzelme şansına inanıyorsan kocana sahip cık bu yanlışı düzeltmesini yardım et iyi günde kötü günde diye ses verdik o sözünden dönüyor sen kendini kalbini gururunu önüne koy hangisi agır basacak ona göre davran allah yardımcın olsun.teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
Çok kötü bi durum Allah yardımcınız olsun kimsenin başına da vermesin ben de sizin gibi harap olurdum böyle birşey yaşasam. Eşiniz sizin bildiğinizi biliyor mu inkar ediyor diyorsunuz ya hiç konuştunuz mu eşinizle bu konu hakkındateknoloji kısmını internetten bakıp öğrenebilirsiniz ama isterseniz yapmayın
ben yaptım gördüklerim okuduklarım karşısında perişan oldum işin en kötü tarafıda bu adam bir ay önce benden ikinci çocuğu istedi bu mübarek ayda beni bu kadar üzüp ağlattı ya Allahım nasıl biliyosa öyle yapsın günleri uyku yok yemek yok evin içinde kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum üstelikte yalanlarla inkarlarla boğuşuyorum bana dua edin ne olur bir anca kurtulayım bu durumdan
Çok kötü bi durum Allah yardımcınız olsun kimsenin başına da vermesin ben de sizin gibi harap olurdum böyle birşey yaşasam. Eşiniz sizin bildiğinizi biliyor mu inkar ediyor diyorsunuz ya hiç konuştunuz mu eşinizle bu konu hakkında
Bu sekilde kendi hayatini ve cocugunun hayatini cekilmez hale getirmekten baska bir sey yapmazsin. Adam sana evi biramis git evi uzerine devrettir anlasmali bosanma davani ac evladini velayetini al gir ise calis. Kendine sil bastan mutlu bir hayat kur evladinla mutlu huzurlu bir hayat sur. Intikam duygusunu falan bosver. Allah buyuk Ona havale et. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Allah yar ve yardimcin olsun. Ama biraz mantikli hareket edin lutfen boyle hayat gecmez.teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
ALLAH YARDIM ETSİN su mübarek aylardateknoloji kısmını internetten bakıp öğrenebilirsiniz ama isterseniz yapmayın
ben yaptım gördüklerim okuduklarım karşısında perişan oldum işin en kötü tarafıda bu adam bir ay önce benden ikinci çocuğu istedi bu mübarek ayda beni bu kadar üzüp ağlattı ya Allahım nasıl biliyosa öyle yapsın günleri uyku yok yemek yok evin içinde kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum üstelikte yalanlarla inkarlarla boğuşuyorum bana dua edin ne olur bir anca kurtulayım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?