• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var kızlar yaa

guger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
82
0
96
Adana
ben 5 yıl önce evlendim eşim askerdeydi eşyaları kayınvaldem gille seçtim ve ucuzlarını seçtim heptek olunca ama şimdi gözüme batıyor salonumu ve misafir odamı hiç sevmiyorum salonum uzun ince nasıl mobilya almalıyım buraya ne yapsam güzel olur evde güneşi bi tek bu oda görüyor o yüzden burayı salon olarak kullanmam gerekiyor misafir odamı hiç sevmiyorum zaten ordada eşimin uçak hobisi var o eşyaları var bide kayınvaldemin bana ismaile aldık diye verdiği asırlar öncenin modası yemek takımı var :43: ve utanıyorum evime birini çağırmaya şimdi yeni eşyalar almak buraları dekore etmek istiyorum acaba iki odayı birleştirsemmi diye düşünüyorum yoksa ayrımı kullansam misafir odam karanlık ve kare sizce ne yapmalıyım nasıl eşya almalıyım l tipi koltuklar çok hoşuma gidiyor ama uzun ince salona ii dururmu ne yapmalıyım kızlar yoksa birleştirip kare olan yere l koltuk alıp uzun ince kısmada yemek odası takımımı alsam yeni

Eklentiler

• $IMG_0074.webp
    $IMG_0074.webp
    18 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_0072.webp
    $IMG_0072.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58
Bence l tipi kolduk olabilir ve kesinlikle odaları birleştirmelisin,daha kullanışlı ve modern olur

odaları birleştir bencede daha geniş bir alana sahip olursun köşe koltuk güzel olur değişiklik herzaman insana ii gelir........

Back
X