Yardımınıza ihtiyacım var..çok mutsuzum

Cok iyi yapmissiniz. Otesi yok anlamis gibi yapsalarda asla cozum uzerine degil yine aileden yana konusuyorlar.

Iste bende evlendigimizde bunu anladim ve hic bosuna kendimi yormuyorum artik.
Bazen dilime geliyor hemen orayi terk ediyorum.Bunun sonu yok çünkü.

Size katılıyorum bu konuda iprk. Evde ailr mevzusu acildigi an o evlilik sarsiliyor.
Konusmaninda çaresi yok, yorulmak niye ?

ilk baslarda anlar diye konustum. Artık hıcbırsekılde konusmuyorum. Annesı gıdıp söyleniyor anlasılan. Ben susunca o gayet memnun herseyden. Yanımda blasıyla yazısıyor annesıyle oturup fılm ızlıyor. napayım. ne arkadasım burda nede aılem. Yapayalnız kaldım

eşin ne yapacağınız konusunda kendisi alıyor kararları yani?
sen çalışmıyorsun sanırım?
O işten eve gelince hep ailesine zaman ayırıyor?
Hiç başbaşa bir şey yapmıyor musunuz?

Iyide, burda sadece klasik kv'de/ kayin aile sorunlari yokki. Adam annesi ile ayni yatakta uyuyor. Annesi ile beraber konu sahibin yaninda önceki sevgililerini, cinsel hayatini konusuyor, adam konu sahibini sürekli asagliyor, hakaret ediyor,...

Yani sorun basit kayin aile sorunu degil. Adam resmen oedipus kompleksli bir psikopat!

Nasıl yani?? Anneisyle nasıl aynı yatakta yatıyor ?? Kaç yaşına gelmiş evli bir erkekten bahsediyoruz???
Onu hala koynuna alıp yatıran anadan bu çıkar o zaman ne çıkacak? aa diyecek bir şey bulamadım bu noktada. Kaçırmşım demek ki bu kısmı.

eşin ne yapacağınız konusunda kendisi alıyor kararları yani?
sen çalışmıyorsun sanırım?
O işten eve gelince hep ailesine zaman ayırıyor?
Hiç başbaşa bir şey yapmıyor musunuz?

Eşim karar vermiyor tabii herseye ama annesıne ne zaman gıtmek gerektıgımızı söyleyen o. Basbasa evlendıgımızden bu yana bırsey yaptıgımızı hatırlamıyorum. Sadece yatak odasında gecıyor basbasa vakıt. Eve geldıgınde ya kayınvalıdeme gıdıoyruz bırkac gun orada kalıoyurz yada kayınvalıdem bızde oluyor yada evde tv seyredıyor. Bırkac gun evde kalmak ıstedıgımde kayınvalıdem arıyor hıc sıkılmadınız mı evde bana gelın dıyebılıyor. esımde hemen yalnız kaldı tabı gıdelım dıyor.

Şu anlattıklarınla baş edilebilir. Ama annesiyle aynı yatakta yatıp, cinsel hayatınzı mı anlatıyor?

sana bi nasihat '' karıncayı becerecen belini incitmeyecen''

karısıklık olmaması ıcın aynı yatakta yatmıyorlar, battanıyenın altına gecıp fılm ızlıyorlar yanyana.

Böyle evlilikleri okudukça evlilik ten korkuyorum Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi

tıpkı kayıvalidenin yaptığı gibi yap eşin yokken onun burnundan getir eşin gelince anne anne diye dolan etrafında biraz korkut gözünü saf durma..

Allah’ım nasıl insanlar var, sen iyi olayım, huzurum olsun o yüzden sustum yazmışsın; ama bence susmasaydın huzurun yerinde olurdu. Seni kırmaktan, üzmekten çekinirlerdi. Ailen çok mu uzakta çağır yanına gelsinler kalsınlar bir süre, baktın her şey aynı aile büyüklerine anlat olayı konuşsunlar eşinle, ailesiyle. Seni yalnız bulup ezmeye kalkıyorlar bence. ya sen sesini çıkartıcaksın, ya da sesini çıkartacak birini konuşturup onların çenelerini kapattıracaksın.

Konu sahibi tuvalete gittiginde anasi oglunun koynunda yatiyormus, ogluda hic tepki vermiyor tabi. Bunlar ana ogul bataniyenin altinda film seyridiyorlar, sank iki asik gibi. Oglu kendi karisi acin anasina "bu deli zaten, birak aglasin" diyormus. Yani daha neler neler.

Hani sorun sadece kv'de olsa, ve konu sahibin esi, konu sahibini sevse, saysa, sana katilirdim. Amaaa konu sahibin esi dedigim gibi psikopat iste. Böyle evlilik yürümez.

pardon ama bunları nerden cıkarttınız? Yazdıklarımı ıyı okuyun lütfen. Koynunda yatıyor falan demedım kı. lütfen ama

Anlamıyorum yav!
Hadi sen gençsin.
"Anasıdır,danasıdır severim aynı evde otururum" dedin.
Senin ailen nasıl razı geldi böyle bir işe.

nerdemı yanlış yaptın bastan kabul ederek...bukadar yüz verırsenız olacagı bu işte....
nıye cekıyorsun hayata bı kere gelıyoruz mutsuz olmak için mi????? bırak annesıyle basbasa kalsın....hıç düşünme bıle...olan gençliğine,yıllarına olmasın

Anlamıyorum yav!
Hadi sen gençsin.
"Anasıdır,danasıdır severim aynı evde otururum" dedin.
Senin ailen nasıl razı geldi böyle bir işe.

ailem ilk basta tepkiliydi. Ama tek basına kadın iyi birisine sessiz sakın dediler. En dogru kararı sen verırsın dedıler. Annemle bazı seylerı konustum yanıma gelın yerlesın dıoyr. Ama herseyı anlatamıyorum ona kalp hastası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…