Yardımınıza ihtiyacım var..çok mutsuzum

kac kere söyledim dengeyı koru diye. Niye sen aileme cok mu iyi davranıyosun diyo...Bazen cıldırcak gibi oluyorum.

niye geri gidip yattınız ki, sizde masaya oturacaktınız onlarla. siz gittikten sonra " bak bu saat olmuş hala yatıyor, sana kahvaltıyı ben hazırlıyorum" gibi laflar etmediği ne malum? çok pasifsin gerçekten arkadaşım. yaşadıklarında senin de payın var, biraz diş göstermelisin.

dıs göstereyim de nasıl? ne yapayım. bu seferde bak bak nasıl konusuyor demıyecegı ne malum...

belliki karşında son derece kurnaz bir insan var... bu tip insanlara iyilikle yaklaşmak boşa kürek sallamaktan farksızdır... bunlar seni iyice sındırdıklarını sanıyorlar... bence onlara farkını gösterecek birşeyler yapmalısın... bir kere tüm sosyal yaşamını bile bırakmışsın belliki... hatta belki arkadaşların bile bu şekilde evine gelemiyordur... iş başvuruları yapmak ve bunları ana ogulu bir süre hiç takmamak en iyisi gibi...hatta yaptıgın tüm özverilerini bu absürd davranışlar sonucunda %80 azalt derim...

Ah canım ya böyle iyi niyetli birine kusura bakma ama böyle alcakca davranmak ancak ahmak insanların işidir. Karşında ki insan seni bilerek severek evlendik diyorsun demek ki senin bu yumuşak davranma huyunu bildiği için annesine baktirma niyeti ile evlenmiş böyle sevgi batsin yerin dibine. Bence hemen ailen ile Paylaş annene anlat durumu sana günah değil mi . Sakın ama çocuk filan da yapma . Evliliği yikilmak istemiyorsa beyefendi taşın altına elini koysun bu ne battaniye altında birlikte film seyretme ..ne diye meyve soyuyorsun ki kendi soysun yesin hatta zikkim yesin mikrop böylesi mikrop. Senin sabrinin sınırı yok mu hiç parcalamis heder etmissin kendini. Yazık sana .biraz huzursuzluk da olsa çıkar sesini onlar seni huzursuz etmeyi biliyor sen hangi huzurun bozulmasindan bahsediyorsun.

Ozur dilerim kendini evcil hayvan mi saniyor baktirmak icin evleniyor.?

KV. O su bu kim dolduruyorsa dolduruyor; onemli olan doldurusa gelmeyecek olgunlukta adam gibi adam olmak.

bir kere dil biliyor olman iş başvuruları netleşene kadar senin çeviri yapabilecegini gösteriyor... ayrıca bu konuda özel derste verebilirsin... bunlar şu an aklıma gelener ve bunu için kesinlikle onlardan izin almamalısın... çok net bir şekilde ayagın yere basarak hareket etmelisin derim...

ayrıca bunlar evde abuk subuk battaniye altlarına girdiklerinde sende oturup haldır haldır ev temizleme... al eline törpünü... koy ayaklarını ılık suya... bir yandan kendine bakarken televizyon izle... telefonla eglenecegin insanlarla konuş...ama oturup üzülmüş gibi yapma... ve bu tarz hallerinde onlara öyle bir bakış at ki... o bakışla şunu hissedebilsinler... siz ne kadar avam ne kadar soytarızınız... hafif gülerek alaycı bir bakış... sonrada poponu umursamaz bir şekilde dönüp kendi eglenmene bakabilirsin

Senin kv yi Allah islah etsin . Birak aglamayi artik biraz degis. Bu kadar sabirliysan birazda rol yapmaya basla. Kv ne o kadar yardimci olma cokta saygisiz olma esinin yaninda ayri onunla yalnizken ayri davran. Nasil olsa oylede takdir edilmiyorsun .

kac kere söyledim dengeyı koru diye. Niye sen aileme cok mu iyi davranıyosun diyo...Bazen cıldırcak gibi oluyorum.
ben çözdüm olayı arkadaşım.
Bu erkek modelinin tedavisi mümkün değil. Yurt dışında falan da bulunamadı bunun tedavisi. Çünkü Turkish bir hastalık.
Reçeteni veriyorum: Tüm duyularını ailesiyle ilgili mevzulara kapatacaksın. Ne iyi ne de kötü eleştiride bulunacaksın.
Ona ailesiyle ilgili akıl vermeyeceksin. İşte "orta yolu bulamıyorsun " falan onu azmettirici şeyler söylemeyeceksin.
Bence böyle dene. İçin içini yesin ama eleştirme.

Bu yaptığınız iyi niyet degil, kendinizi ezdirmek. Kendine saygisi olan boyle yapmaz.
Sizi cok iyi anlıyorum ; yapiniz buysa degistirmek zordur fakat degisirsiniz isterseniz.

Bu kadar tasidiktan sonra yere indirirseniz hictasimamis gibi olursunuz gerci. Hayat bu.

Kahvalti konusunda brlkide sizi dusundugu içindir.

YAZDIKLARINI okudum.klasik kaynana .sen ipleri iyi niyetinden dolayı vermişssim.batırılmış ,sindirilmişssin.tepki vermediğin sürece bu böyle devam edecek.BİLİYORUM Kİ SENİN YAPINA UYGUN DEĞİL hayatınd böyle şeyler yaşamak istemiyorsun ama oyunu kurallarına göre oynacaksın,veya boşanacaksın iiy düşün canm.bir söz vardır DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLAR Diye .sana tavsiyem ezdirme kendi pat pat cevaplarını ver .

ben bambaska bır sehre yerlestim bu yüzden adapte olmamda kolay olmadı. Hersey yenıydı benım ıcın. Kücük bır sehır oldugu ıcın iş sorunuda var..

Size katılıyorum bu konuda iprk. Evde ailr mevzusu acildigi an o evlilik sarsiliyor.
Konusmaninda çaresi yok, yorulmak niye ?

Buna katılıyorum. Susmak saygı değildir. Kabullenmedir. Saygı iki uçlu bir iptir, karşılıklı olur. Tek taraflı saygı olursa güreş gibidir, kaybeden ve kazanan vardır.

Size katılıyorum bu konuda iprk. Evde ailr mevzusu acildigi an o evlilik sarsiliyor.
Konusmaninda çaresi yok, yorulmak niye ?
Benim de evliliğimin ilk yılında eşimin ailesinden yana rahatsızlıklarım vardı. Bunları dile getirince baktım eşim hep bir kılıf buluyor.Belli bariz, açık seçik ortada her şey ama bana malzeme vermemek için tersini söylüyor gibi. Örnek veriyorum. bayramda 4 gün boyunca yengesini aramışız açmamış, son gün oğlu çıkıp "annem düğünde" demiştir. Ben de "bak politik oyunlar bunlar" demişimdir. Eşim de" yoo düğündedir" demiştir. Ama bayramın 4 günü boyunca her gün aradıktan sonra insan bir döner demi?
Neyse baktım tadım tuzum kaçıyor, eşimle aram limoni oluyor. Sonuç değişmiyor.
Ben de radikal bir karar alarak ailesiyle ilgili hiç yorum yapmıyorum. Kesinlikle ağzıma almıyorum. 5-6 yıldır kafam o kadar rahat ki.

: ) )
dıs göstereyim de nasıl? ne yapayım. bu seferde bak bak nasıl konusuyor demıyecegı ne malum...

Dis gostermek demek amiyane tabirle car car konusmak degil.

Boynu bukukleri oynamyacaksiniz.
Aglayip durmayacaksiniz.
Her denileni yapmayacaksiniz. (Nazikce ret edip kendi isteginizi belirtin. Karsidaki ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu durumu kavgaya cevirmeden ayni karari tekrarlayip susun)

Kararli ve emin duracaksiniz bunu durusunuza yansitacaksiniz.

Kimse istemeden birsey yapmayacaksiniz.

Pohpohlanmak icin hizmet etmeyeceksiniz.

)Meyveye kadarda soymayin yahu. Anlayana yapılır. )

birazcık profilini inceledim ve yine aile sözü dinlemenin önemini farkettim... ilk günden demişler bu adamla olmaz diye.. neyse hiçbir şey için geç degil...ama senin bir kere kendine gelmen ve silkelenmen lazım... eger böyle devam edersen bu şekilde zaman ilerler ve çocugunda olur ki en acısı çocugunu da senin elinden almaya çalışan bir kayınvalide olur... emin ol bu acı ne onların sana yaptıgı zulme ne de kocanın elinden alınmış olmasına benzer... evet olmaması gereken bir evlilikmiş olmuş.. ya bunları sende deli edeceksin ya da bunlarla mücadele edecek kadar saglam bir ruh halim yok diyecek ve onlar seni kapının önüne koymadan sen gideceksin... her ikisi de senin için pısıp kalmaktan çok daha iyi olacak diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…