Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence para tak evine çağırırsa da hediye götürürsünüz.Hem altın çok pahalı yahuarkadaşlar yeni tanıştığınız bi iş arkadaşınızın düğünübe gidiceksiniz. Altın mı almak lazım sizce? Diğer arkadaşlara bi sorucam aralarında para filan topladılarsa onlara katılıcam. Ama eğer toplamadılarsa napmalıyım bilmiyorum daha çok yeni tanıştık.
Hayir yeni tanistigim birinin dugunune altin goturmem. Bi hediye alirim.
Ev hediyesi tarzinda bisi alirim. Vazo ya da bi tablo falan. Tabi uygun fiyatlisindan. Dugune gitmeseniz de olur. Hediyesini verin kafidir.Ne gibi bi hediye? Ya sanırım çok kişi de gitmiycek. Özel olarakta çağırmadı gruba attı gitmesem mi diye düşünmeye başladım
Hic birşey almana gerek yok..arkadaşlar yeni tanıştığınız bi iş arkadaşınızın düğünübe gidiceksiniz. Altın mı almak lazım sizce? Diğer arkadaşlara bi sorucam aralarında para filan topladılarsa onlara katılıcam. Ama eğer toplamadılarsa napmalıyım bilmiyorum daha çok yeni tanıştık.
size çoğu kişi gitmeyin demişti zaten..
davet yok birşey yok.. birde ne takıcam stresine mi düştünüz..
Özel olarak çağırmamış ya grupça para toplayın toplanan paralarla altın alabilirsiniz ya da grupça yine evine eksiğini alabilirsiniz tost makinası tarzında neye ihtiyacı varsa o yani .. Düğüne gitsende olur gitmesende.. Madem grubu davet etmiş Gruba sor bakalım gidilecekse birlikte gidin
ben yeni tanisilan arkadasin ilerde samimi yakin olacagimizi dusunerekten basit birseyde takmazdim.
Karıştırıyosunuz o eski konumdu. Bi bakın yorumlara gitmeyin diyen sayısına? Bu kızı tanıyorum 2 aydır![]()
Ne gibi bi hediye? Ya sanırım çok kişi de gitmiycek. Özel olarakta çağırmadı gruba attı gitmesem mi diye düşünmeye başladım
Çeyrek olmuş 200tl ben kendime bile takamam yani değil ki ele takayımarkadaşlar yeni tanıştığınız bi iş arkadaşınızın düğünübe gidiceksiniz. Altın mı almak lazım sizce? Diğer arkadaşlara bi sorucam aralarında para filan topladılarsa onlara katılıcam. Ama eğer toplamadılarsa napmalıyım bilmiyorum daha çok yeni tanıştık.