Yardımınıza ihtiyacım var acil??

Bende öyle düşündüm. Ama iki arkadaşı yakın diye tek takıcakmış. Diğer kızlara bi sorucam onlar gitmiyosa bende gitmiycem sanırım

ayy o zaman gitme daha iyi. bu mesajını yeni okudum. şahsi olarak bile çağırmamış bırak allaşkına. işin vardı gidemedin bu kadar basit

Aynen bende öyle düşünmeye başladım şu an. Diğer kızlara bi soruyim bakıyim gidecek var mı?

Annem de para tak diyor. Bakıyim diğer kızları öğreniyimde onlar gitmiycekse bende gitmem sanırım. Bi kaç yakın arkadaşı gidiyor şimdilik bildiğim

Ben olsam gitmem ama hediye alırım.Madam C. gibi yerlerde falan çok güzel havlu,çerçeve gibi şeyler oluyor...

Annem de para tak diyor. Bakıyim diğer kızları öğreniyimde onlar gitmiycekse bende gitmem sanırım. Bi kaç yakın arkadaşı gidiyor şimdilik bildiğim

bak aynı durumda ben olsam gitmezdim. bir kere şahsıma ait bi davet yok. ikincisi kızla daha yeni tanışmışım. ee niye gidip bir de ne taksam ne hediye versem stresine gireyim. emin o da sen gelmişsin gelmemişsin farkında bile olmaz, kendini düşünmekten :)

haa bak mesela düğünden sonra evine davet eder seni ve diğer kızları, o zaman eli boş gidilmez, 20 lirayı geçmeyecek bir hediye alır gidersin

para tak, ya da evine hediye.

Aynen ya bende vazgeçtim gibi

ben gitmezdim sorarsada aynı gün yakın akrabamızın düğünü vardı canım kusura bakma derdim. yeni tanıştıgım birinin düğünde ne işim var derdim:)

Önemli olan yeni tanışma süreniz değil aranızdaki samimiyet sadece düğününe davet ettiyse biraz samimiyet muhabbet var belli sizde 100 tl takın bence yeterli olacaktır

Önemli olan yeni tanışma süreniz değil aranızdaki samimiyet sadece düğününe davet ettiyse biraz samimiyet muhabbet var belli sizde 100 tl takın bence yeterli olacaktır

Samimiyet var tabi. Hatta ilerleyen zamanlarda daha da çok olucak samimiyet. Ama kızlardan da kimse gitmiyor gibi. Yakın bi iki kişi gidicek o yüzden bende vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…