• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var acil??

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar yeni tanıştığınız bi iş arkadaşınızın düğünübe gidiceksiniz. Altın mı almak lazım sizce? Diğer arkadaşlara bi sorucam aralarında para filan topladılarsa onlara katılıcam. Ama eğer toplamadılarsa napmalıyım bilmiyorum daha çok yeni tanıştık.

arkadaşlar yeni tanıştığınız bi iş arkadaşınızın düğünübe gidiceksiniz. Altın mı almak lazım sizce? Diğer arkadaşlara bi sorucam aralarında para filan topladılarsa onlara katılıcam. Ama eğer toplamadılarsa napmalıyım bilmiyorum daha çok yeni tanıştık.
bence para tak evine çağırırsa da hediye götürürsünüz.Hem altın çok pahalı yahu:işsiz:

Ne gibi bi hediye? Ya sanırım çok kişi de gitmiycek. Özel olarakta çağırmadı gruba attı gitmesem mi diye düşünmeye başladım
Ev hediyesi tarzinda bisi alirim. Vazo ya da bi tablo falan. Tabi uygun fiyatlisindan. Dugune gitmeseniz de olur. Hediyesini verin kafidir.

düğüne gitmem, hasta olurum işim çıkar vs. evini görmeye giderken ev hediyesi bir borcam götürürüm :)

Hic birşey almana gerek yok..

Yardımınıza ihtiyacım var acil diye açılan konu başlığından altın içeriğinin çıkması koydu biraz :ıslık:

Ben olsam para takardım yada olmadı en ufagindan bi altın :spor:

Özel olarak çağırmamış ya grupça para toplayın toplanan paralarla altın alabilirsiniz ya da grupça yine evine eksiğini alabilirsiniz tost makinası tarzında neye ihtiyacı varsa o yani .. Düğüne gitsende olur gitmesende.. Madem grubu davet etmiş Gruba sor bakalım gidilecekse birlikte gidin

Özel olarak çağırmamış ya grupça para toplayın toplanan paralarla altın alabilirsiniz ya da grupça yine evine eksiğini alabilirsiniz tost makinası tarzında neye ihtiyacı varsa o yani .. Düğüne gitsende olur gitmesende.. Madem grubu davet etmiş Gruba sor bakalım gidilecekse birlikte gidin

Aynen bende şimdi onu yapıcam ;) gruptaki kızlar gidiyosa gidicem gitmiyosa gitmeyi düşünmüyorum

daha neler. altın olmuş 200 lira. çok çok yakın arkadaş ve yakın akraba dışında kimseye altın takmam valla. ben böyle durumlarda ev hediyesi alırım mesela paşabahçeden, uygun fiyatlı ve zarif bişey. ama illa bişey takcam diyosan 50 lira takabilirsin.

Ne gibi bi hediye? Ya sanırım çok kişi de gitmiycek. Özel olarakta çağırmadı gruba attı gitmesem mi diye düşünmeye başladım

ayy o zaman gitme daha iyi. bu mesajını yeni okudum. şahsi olarak bile çağırmamış bırak allaşkına. işin vardı gidemedin bu kadar basit:kahve:

Çeyrek olmuş 200tl ben kendime bile takamam yani değil ki ele takayım:KK45:

altın pahalı olur

biz yıllarca birlikte çalıştıklarımıza bile toplu alırdık

para toplanır ne ederse o alınır

kimine altın oldu kimine takı kimine de eşya al diye para verildi

birilerine zarf içinde para bile verdiler balayında yiyin için gezin diye

kişi sayısına göre bir şey alın mesela biz bir ara 3 kişi küçük altın alıyorduk şimdi 4 kişi bile alınabilir fiyatı yüksek

Back
X