yardiminiza ihdiyacim var esans almak istiyorum

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
selam kizlar size mekke ve medineden esans almak istiyorum ama hangi koku güzel bildigim tek koku
misk amber baska koku bilmiyorum güzel kokan kiymetlisi hangisi simdiden yorumlariniz tesekür ederim

esanslar genellikle insanlara ağır ve bayık geliyor.o yüzden bunun yerine parfüm tercih ediyorlar.
ama oraya gittiğinizde deneyip beğendiğiniz kokuları alabilirsiniz.ben mesala çiçek kokularını severim.çiçek esanslarını alırdım herhalde?
siz de kendi zevkinize göre seçersiniz

esans konusunda bilgim sifir parfüm olsa binbir türlüsünü bilirim hani gidipde orda obu bumu olsun demeyim ön bilgim olsun öyge gidim istedim öyle koku olsun bu koku süper desinler agir kokulari bende sevmem

esans konusunda bilgim sifir parfüm olsa binbir türlüsünü bilirim hani gidipde orda obu bumu olsun demeyim ön bilgim olsun öyge gidim istedim öyle koku olsun bu koku süper desinler agir kokulari bende sevmem

şimdi aklıma geldi.bi kereseinde karanfil ve nar çiçeği esansını denemiştim. onlar baya güzel gelmişti.gittiğinizde bi bakın isterseniz

şimdi aklıma geldi.bi kereseinde karanfil ve nar çiçeği esansını denemiştim. onlar baya güzel gelmişti.gittiğinizde bi bakın isterseniz

tesekürler burasi iyiki acmisim benim gibi olanlar bu kokulari aklinda tutar begenirlerse alirlar
inaki hayatimda ne aldim nede kokladim aa arkadaslara getirecem ne iyi ne kötü kokuyur bilmiyorumm
bir bir ajandama ekliyorrum kokulari isimlerini tesekürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…