Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kizlar size mekke ve medineden esans almak istiyorum ama hangi koku güzel bildigim tek koku
misk amber baska koku bilmiyorum güzel kokan kiymetlisi hangisi simdiden yorumlariniz tesekür ederim
esanslar genellikle insanlara ağır ve bayık geliyor.o yüzden bunun yerine parfüm tercih ediyorlar.
ama oraya gittiğinizde deneyip beğendiğiniz kokuları alabilirsiniz.ben mesala çiçek kokularını severim.çiçek esanslarını alırdım herhalde?
siz de kendi zevkinize göre seçersiniz
esanslar genellikle insanlara ağır ve bayık geliyor.o yüzden bunun yerine parfüm tercih ediyorlar.
ama oraya gittiğinizde deneyip beğendiğiniz kokuları alabilirsiniz.ben mesala çiçek kokularını severim.çiçek esanslarını alırdım herhalde?
siz de kendi zevkinize göre seçersiniz
esans konusunda bilgim sifir parfüm olsa binbir türlüsünü bilirim hani gidipde orda obu bumu olsun demeyim ön bilgim olsun öyge gidim istedim öyle koku olsun bu koku süper desinler agir kokulari bende sevmem
esans konusunda bilgim sifir parfüm olsa binbir türlüsünü bilirim hani gidipde orda obu bumu olsun demeyim ön bilgim olsun öyge gidim istedim öyle koku olsun bu koku süper desinler agir kokulari bende sevmem
tesekürler burasi iyiki acmisim benim gibi olanlar bu kokulari aklinda tutar begenirlerse alirlar
inaki hayatimda ne aldim nede kokladim aa arkadaslara getirecem ne iyi ne kötü kokuyur bilmiyorumm
bir bir ajandama ekliyorrum kokulari isimlerini tesekürler