AminAllah sifani versin tez vakitte inşallah
10 adet Ayetel kürsi okudum rabbim şifa versinKızlar hanımlar derdim büyük çok çaresizim sağlığıma kavuşmak sizlere dua etmek istiyorum sizden tek ricam şu mübarek ayda bana dua eder misiniz 1 tane ayet'el kürsi olur musunuz benim için nolursunuz sizlere dua ederimRabbim kimseyi dermansız derde düşürmesin şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallah çok sagol yüreği güzel insan10 adet Ayetel kürsi okudum rabbim şifa versin
Amin rabbim dertlilere deva hastalara şifa hamile kalamayanlara evlatlar nasip etsin inşallahAllah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallah çok sagol yüreği güzel insan
Amin canım amin inşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni kalbine versinAmin rabbim dertlilere deva hastalara şifa hamile kalamayanlara evlatlar nasip etsin inşallahşu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla hepimizin duaları kabul olsn inşallah
250 ya şafide bağışladm canmAmin canım amin inşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni kalbine versin
Benden de olmasın mi bende okumuştum 5 taneAllah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallah çok sagol yüreği güzel insan
Çok sağol canım Allah razı olsun250 ya şafide bağışladm canm
Sağol canım Rabbim hepinizin ne muradı varsa versin dileklerinizi dualarınızı kabul etsin şu mübarek ayda inşallahOkudum canım inşallah sağlığına kavuşursun tez vakitteallah yardımcın olsun
Sağol canimmm senden de Allah razı olsun inşallahBenden de olmasın mi bende okumuştum 5 tane
Şaka yapıyorum canım allah cümlemizden razı olsunSağol canimmm senden de Allah razı olsun inşallah❤
Amin kuzum inşallahŞaka yapıyorum canım allah cümlemizden razı olsun
Amin kuzum amin allah razı olsun sağlığına kavuş hemen inşallahSağol canım Rabbim hepinizin ne muradı varsa versin dileklerinizi dualarınızı kabul etsin şu mübarek ayda inşallah
İnşallah canımAmin kuzum amin allah razı olsun sağlığına kavuş hemen inşallah