Haklısınız ancak elbette işten anlayan kişiyle iletişim sağlarsam referans verebilecek durumda eşim. Ki elbette eşim gider görüşür bunlar sadece detayları.Kimse tanımadığı insanla iş yapmaya girişmez.
İnsanlar konu iş olunca kardeşleriyle, dostlarıyla anlaşamıyor. Sizin kocanızla anlaşabileceklerini sanmıyorum.
Ayrıca hırlı mısınız hırsız mısınız nereden bilelim sosyal medyadan çalışma arkadaşı mı bulunuz yahu
İlerideki çocuklarım için :)Anlamadığım nokta şu: hem bebek sahibi olmak istiyorsunuz hem de eşim ve çocuklarım için ifadesini kullanıyorsunuz kafa karıştırıcı doğrusu
Gidip eleman.net gibi sitelere flaan başvurun. Kadınlar kulübünde aradığınızı bulamazsınız.Haklısınız ancak elbette işten anlayan kişiyle iletişim sağlarsam referans verebilecek durumda eşim. Ki elbette eşim gider görüşür bunlar sadece detayları.
millet koca buluyor. iş ilanları internetten. olabilir neden olmasın. ben düşünmem ama böyle bir yorum da yazmam.Kimse tanımadığı insanla iş yapmaya girişmez.
İnsanlar konu iş olunca kardeşleriyle, dostlarıyla anlaşamıyor. Sizin kocanızla anlaşabileceklerini sanmıyorum.
Ayrıca hırlı mısınız hırsız mısınız nereden bilelim sosyal medyadan çalışma arkadaşı mı bulunuz yahu
Neden yanlış anlamak ve kalp kırmak için uğraşıyorsunuz. Anlamadığınız besbelli. Eşim iş aramıyor zaten mesleği var. Teşekkür ederimGidip eleman.net gibi sitelere flaan başvurun. Kadınlar kulübünde aradığınızı bulamazsınız.
Ayrıca hem bebek yapmayı ertelemek zorundayız diyorsunuz hem eşim ve çocuklarım için diyorsunuz anlayamadım.
Eşim iş aramıyor kendisi zaten mühendis ve proje çiziyorO kadar iş ilanı sitesinden bir şey çıkmadıysa buradan hiç çıkmaz.
Koca farklı iş farklı.millet koca buluyor. iş ilanları internetten. olabilir neden olmasın. ben düşünmem ama böyle bir yorum da yazmam.
Şikayete gerek var mı?
Kalp kırmak için uğraşmıyorum amacım bu değil.Neden yanlış anlamak ve kalp kırmak için uğraşıyorsunuz. Anlamadığınız besbelli. Eşim iş aramıyor zaten mesleği var. Teşekkür ederim
Bir konu açsa anlarım.Şikayete gerek var mı?
Burdan ortaklık teklifi yapmıyor eşi için iş arıyor? Bir umut diye ..Belki konu farklı akacak neden bu müdahale?
İlerideki çocuklarım için demiş.. Yani doğmasını istediğim ileride..Anlamadığım nokta şu: hem bebek sahibi olmak istiyorsunuz hem de eşim ve çocuklarım için ifadesini kullanıyorsunuz kafa karıştırıcı doğrusu
Pardon bu onun konusu zaten.Daha nasıl konu açsın?Bir konu açsa anlarım.
Ama farklı konulara yazmasını garip buldum. Şikayet de etmedim, incelenmesini istedim.